bir şey sormak istiyorum

Sezdolonoid400

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar size biŕsey sormak istiyorum ama biraz konu dışı o yüzden ya bilen biri yada yaşca büyük biri cevaplasa daha iyi olabilir.

Şimdi arkadaşlar son 3,4 gündür hep aynı rüyayı görüyorum rüya şöyle:
Bir ev var karanlık ve biz 3 kişiyiz önden birisi giriyor eve ve bir adam görüyoruz sonra yok oluyor adam, en önde giden arkadaş hızhızlı koşmaya başlıyor. Koşarkende birisi ona öyle bir güçle o koşana vuruyorki uçurum var oralarda uçurumdan aşağı düşüp ölüyor ve genellikle rüyam sonlanıp uyanıyorum. Bu uçurumdan aşağı düşüp ölen ben bile oluyorum öyle olunca tabi uyanıyorum. 3,4 gündür hep bu rüyayı görüyorum ama kişiler farklı oluyor.
Acaba bu neden oluyor biraz korkunç bir rüya uyuma saatimden olabildiğini düşünüyorum o yüzden uyuma saatinide yazıyorum :
Uyuma saatim genelde saat 10-12 arası. Yardım edin lütfen.

Burakcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Rüyada ölmen ömrün uzadığına işaretmiş. Bu durumdan korkmaya başladıysan bir psikologa filan git.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum senin ki iyiymiş :/ yani ben bir süre boyunca rüyamda sürekli ölüp durdum. Her öldüğümde farklı bir mekanda farklı bir yerde bir kez daha ölüyordum. İlki enkaz altında kalmak, ikincisi arkadaşın beni camdan atması, üçüncüsü trafik kazası... bunları not almıştım gerçekten sinirlerim bozulmak üzereydi... bir süre öldüğümü görüp bir süre rüya görmemeye başladım yani daha az görüyorum öldüğüm rüyaları....

Edit:
En kötüsü ilk dönemin sonunda karne almaya 2 kez gittim :/ yani rüyamda 2 kez gittim 3. sünde gitmemeye karar verdim ve gerçek olan 3. süymüş :'(

Sezdolonoid400

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
O arkadasına vuran adama dönüp "sen hayırdır" de ağzını ara.
Yapamam herhalde onu çünkü o arkadaşım uçuruma düştükten 1 saniye sonra rüya bitiyor.
Rüyada ölmen ömrün uzadığına işaretmiş. Bu durumdan korkmaya başladıysan bir psikologa filan git.
Korkmuyorum fazla insan kötü rüya görür ama benim anlamadığım bir şey var oda her gün aynı rüyayı aynı senaryoyu görüyor olmam.

Yaman

Yaman
En iyi cevaplar
0
Sürekli aynı rüyayı gören kişiler için şu acıklamaları yapmışlar ;

Genellikle iyi bir şekilde başladıktan sonra korkutucu ve hatta dehşet verici bir boyut kazanmaya başlayan kabus vekarabasan türü rüyaların açıklaması psikanalistler ve sinir hastalıkları uzmanları tarafından yapılır. Sürekli aynı rüyayı görmek olarak tanımlanan tekrarlanan rüyalar çoğunlukla bir mesaj içeren rüyalardır. Uyuyan kişiler rüyalarında çeşitli şeyler görür ve uyandıkları zaman da bu gördüklerini hatırlarlar; bu tip rüyalar yorumlanabilir rüyalardır ve rüya tabiridediğimiz olay daha çok bu tarz rüyalar için gereklidir. Genellikle sezgisi güçlü olan insanların gördüğü olduğu gibi çıkan rüyalar ise ‘gerçek rüya’ olarak da bilinir ve böyle rüyalar gören kişilerin gördükleri düşü iyi değerlendirmeleri tavsiye edilir.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de aynı şeyleri yaşıyorum.
Hep aynı rüyaları görüyorum.
Mesela yeni eve taşındık biz 1 yıl 2 ay 10 gün oldu ama olsun hala yeni sayılır benim için neyse rüyamda bi sahil kasabasındaki eve taşınıyorduk ve beş bin tane kurtcuk vardı evde her yerden kurtcuk çıkıyordu yürürken felan ama öyleydi ki duvarlar felan gözükmüyordu. Bunu ben çok yaşadım rüyamda onun dışında birde ben aynısını görüyorum başka rüyada devamını görüyorum felan baya korkunçluydu.
Bir de hep aynı konu yüzünden öldüğümü görüyordum. Bir kere silahla vurulmuştum bir kere hızlı trenden düşmüştüm bir kere kasap bıcağıyla öldürülmüştüm falan çok iğrençtı ve hepte aynı konu yüzünden ölüyordum.
Onun dışında rüyamda ki en garip şey de sürekli bir yerden bir yere atlıyorum.
Mesela evdeyim yemek yiyorum oturuyorum felan aniden bir şey oluyor bi klüplere felan gitmişim akmışım kızlara felan yazıyorum ama bunu anlıyorum. Rüyam başka bir rüya ya geçiş yapıyor bu da çok garip bir şeydir sende yaşıyormusun bilmem.

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Materyalist yönden : Bilinçaltının oyunu. Lucid öğren ve rüyanı yönet
Dini yönden : Cindir o cin

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rüyanda sana vuran herifi uyumadan önce sen o herife vuruyormuş olarak düşün.
Bende bi aralar bu tip kötü rüyalar düşünüyordum bu mantıkla uyuyunca geçdi '_'