theomurga
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Şimdi lapisten nefret edenler el kaldırsın. Evet evet elleri görelim. Harika baya bir anti lapisci var.
Şimdi bu arkadaşlar bir adım öne çıksın. Evet şimdi adam gibi türk serverinde oynamışlar el kaldırsın öne çıkanlardan. Haydaa bir kişi mi ? Neyse soralım.
_Evet siz hangi serverde oynadınız ?
_Kendiminkinde.
Malesef durum böyle. Aklıma bir fikir geldi.
Şimdi ben güzel bir sw açmak yerine onda oyuncuyu olmayı tercih ederim.
Madem adam gibi server yok diyoruz guruplaşıp topluca açsak. Sayımız çok mu az ? Eminim burda pluginden anlıyan bu sw işlerinden anlayan birsürü kişi vardır. En azından adam gibi türk serverinde oynarım. Gurbette gibi hissediyorum
.
Yani bir şekilde bir site bir gurup falan kuralım. Yoksa minecraft batana kadar adam gibi swmiz olmaz bence.
Şimdi bu arkadaşlar bir adım öne çıksın. Evet şimdi adam gibi türk serverinde oynamışlar el kaldırsın öne çıkanlardan. Haydaa bir kişi mi ? Neyse soralım.
_Evet siz hangi serverde oynadınız ?
_Kendiminkinde.
Malesef durum böyle. Aklıma bir fikir geldi.
Şimdi ben güzel bir sw açmak yerine onda oyuncuyu olmayı tercih ederim.
Madem adam gibi server yok diyoruz guruplaşıp topluca açsak. Sayımız çok mu az ? Eminim burda pluginden anlıyan bu sw işlerinden anlayan birsürü kişi vardır. En azından adam gibi türk serverinde oynarım. Gurbette gibi hissediyorum
Yani bir şekilde bir site bir gurup falan kuralım. Yoksa minecraft batana kadar adam gibi swmiz olmaz bence.