bir şey var aklımda. Toplanalım. (Anti lapisciler gelsin)

theomurga

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Şimdi lapisten nefret edenler el kaldırsın. Evet evet elleri görelim. Harika baya bir anti lapisci var.
Şimdi bu arkadaşlar bir adım öne çıksın. Evet şimdi adam gibi türk serverinde oynamışlar el kaldırsın öne çıkanlardan. Haydaa bir kişi mi ? Neyse soralım.

_Evet siz hangi serverde oynadınız ?
_Kendiminkinde.

Malesef durum böyle. Aklıma bir fikir geldi.
Şimdi ben güzel bir sw açmak yerine onda oyuncuyu olmayı tercih ederim.

Madem adam gibi server yok diyoruz guruplaşıp topluca açsak. Sayımız çok mu az ? Eminim burda pluginden anlıyan bu sw işlerinden anlayan birsürü kişi vardır. En azından adam gibi türk serverinde oynarım. Gurbette gibi hissediyorum :(.

Yani bir şekilde bir site bir gurup falan kuralım. Yoksa minecraft batana kadar adam gibi swmiz olmaz bence.

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaza doğru kaliteli sunucular gelmeye başlar ,bu işlerle uğraşanlar ygs,lys falan derken çevrimiçi süreleri çok çok az oldu .Ayrıca sorun lapis değil.Şuanki oyuncu topluluğu okul,dershane,ev üçgeninde,günde onlara anca 1-2 saat zor kalabiliyor bilgisayar başında . Çocuk ne yapsın 1-2 saat içinde hızlıca gelişebilceği ve eğlenebilceği sunucular arıyor,onun işine gelende Türkiye'de çok fazla istek görülen sunucu tipi faction .Lapis var hammadde var ,yani hızlı gelişebilceği her türlü şey o tür sunucularda .birazda gösteriş yapmak için 5-10 liralık vip alıyor gününü öyle bitiriyor yani anlıycağın her şeyi lapisin üstüne atma ,oyuncu kitleside haklı.

Son düzenleme:

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Böyle atılımlar az olmadı. Baya atılım oldu fakat bağış yapılması gerekir ve bağış yapacak adam olmadığı için 1 aya kapanıyor.

theomurga

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adam gibi sunucu olduğunu ben de biliyorum. Problem nerede olduğu. Genelde online sayıları 10u geçmiyor problem de o zaten. Zaten sunucularımızın %99.9 u crack.

theomurga

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Son oyuncuya en son ne zaman girdim bile hatrılamıyorum. Nasıl birşeydi bir dakika. Hub bir serverdi pvpsinde falan oynamıştım. Fakat lapis vardı sanırsam factionun da da. Survival oynayım dedim sanırsam rağbet azdı o zamanlar. Zaten pre olduktan sonra hiç uğraşmamaya ve bakmamaya başladım tr serverlerine. Zaten çok yüksek bir seviye ingilizce de gerektirmiyor. Bilmiyorum bizimkiler yabancılarla rakip olabilir mi. Sizce ?

Miyooo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Son oyuncuya en son ne zaman girdim bile hatrılamıyorum. Nasıl birşeydi bir dakika. Hub bir serverdi pvpsinde falan oynamıştım. Fakat lapis vardı sanırsam factionun da da. Survival oynayım dedim sanırsam rağbet azdı o zamanlar. Zaten pre olduktan sonra hiç uğraşmamaya ve bakmamaya başladım tr serverlerine. Zaten çok yüksek bir seviye ingilizce de gerektirmiyor. Bilmiyorum bizimkiler yabancılarla rakip olabilir mi. Sizce ?
Yabancılarla rakip olabilirmi derken türkiyenin en iyi serverı,ayrıca factionunda sadece orman ve spawn gibi bir şey vardı. Hem kendin diyosun gurbette gibiyim diye hemde yabancılarla rakip olabilirmi diyosun...

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Faction serverlerde amac guclu bi ekip olusturmaktir ve serverin guclu klani olmaktir iyi bi klan ve pvp'niz yoksa lapisin onemi yok gidin saf survival oynayin...

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam gibi sunucu olduğunu ben de biliyorum. Problem nerede olduğu. Genelde online sayıları 10u geçmiyor problem de o zaten. Zaten sunucularımızın %99.9 u crack.

Neden online sayısı 10u geçmiyor hiç düşündün mü?
Kendine 'anti lapisciyim ulağn' diyenler bile o sunuculara bir kez bile girmiyor.
Ayrıca crack olmasının sebebi de ülkemizde nerdeyse herkesin crack olması.

hachiro

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
anti lapisciler lütfen türk serverinde oynamayın.Çok kötüdür herzaman lapis vardır.

İsovas

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi bir fikrim var. Redstonelu server! (sadece trollüyorum siz devam edin.)