Bir Silahlı Hunger Games Sunucusu Açacağım.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Herkese iyi günler!

Ben Forumdan @CrafterMan24. Uzun süredir konu açmıyorum.
Adı SHGTeam Silahlı Hunger Games olan bir sunucu açıyorum.
Burada yakında açılacak olan hungergames sunucumdan konuşmak istiyorum.
Sunucunun tamamlanmasına az kaldı. İnşallah oldukça güzel bir sunucu olacağına inanıyorum.
Silahlı bir hunger games sunucusu olacak.
Sunucumda kesinlikle hazır paket gibi şeyler kullanmadım. Sunucuda bulunan çoğu şeyi (Hunger games haritaları hariç) kendim yaptım.
Şimdilik aklımdaki host batıhost. Sunucuyu batıhosttan almayı düşünüyorum.
Sunucuda eşitsizlik, adaletsizlik olmayacak ve özel üyelere (VIP) ayrıcalık tanınmayacak.
Buradan sizden iki şey isteyeceğim.
Birincisi, Sunucunun biraz bağışa ihtiyacı var. (Şu anki parasal durumum pek iyi değil)
İkincisi, Sunucuya eklenecekler hakkında sizinle fikir alışverişi yapmak istiyorum.

Her miktardaki bağışı kabul ediyorum. Ayrıca bağış yapacaklara da tekrar teşekkür ediyorum. Bana bağış yapacaklar özel mesaj atsınlar.

İyi forumlar, iyi akşamlar :)

Taglist:
@TanerTekinTr

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Batıhost... Hmm... Onun iyi bir host olmadığını duymuştum. Ancak emin değilim.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır, oldukça güzel bir host. Zaten o yüzden BatıHost üzerinde karar kıldım. Sunucu hakkında düşüncelerin ve yorumların nedir?
Ayrıca bağışta bulunursan sevinirim.
Silahlı olarak tek oynadığım server gta serveriydi :D O yüzden pek düşünce yorum yapamam. Bağış yapmak için yeteri kadar param yok :D Yani şu an yeni taşındım ve parasız kaldım. Şimdilik hiç param yok ancak zamanı gelince bağış yaparım tabi :)

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sadece silahlı hg açma çok riskli tutmama ihtimali var yanında normal hg falanda koyman lazım bence

TanerTekinTr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Söyle bir tavsiye verebilirim batihost tercih etmiyorum gercekten ovh den alip size getiriyor zaten ovh fransa lokasyon fransa lokasyonda cok iyi bir lok degil

Tercihim Yoncuden veya Sayfa.Net Den Güzel bir türkiye lokasyon 16 gb lık bir makina alırsan senin icin daha iyi olur

sunucunu bitir maddiyat kısmını dert etme :)