Bir soru

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar şimdi Türk muziklerinin %90 (Salladım) neden aşk ile ilgili. Bizler aşka çok ilgi mi duyuyoruz anlamadım. :hmm:

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eskilere bakarsan çoğu şiirler de aşk ile ilgili. Şiirler için bir şeyler diyemem ama müzikler için, içerik ve uyak ile redif uydurmak bu konuda daha kolay sanırsam. Zaten millet olarak da pek yaratıcı değiliz, en azından çoğunluk öyle. Şarkıcılar/Besteciler da kolayına kaçıyor gibi.

IDeadLyPrice

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Tutsun diye yapıyorlar eski manilerin falan anlamı var fakat yeni müzikler ya ****** ya da aşk ile ilgili tutmassa başka şeylere yöneliyorlar ._.

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilmiyorum da, dinleye dinleye bende aşık oldum :/ (Geçen sene: aşk neymiş ya?! diyen liselinin sonu...)

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cıvık saçma sapan ayrılmak için aşık olup "severek ayrıldık" muhabbetine girmeyi çok seviyor Med Cezir tayfası ondan. Güneyden doğru Arabesk kültürü vuruyor ondandır.

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sadece Türk müziklerimi? Yabancı pop dediğimiz şey full bu gereksiz konuları işler. Şarkılarda herhangi bir derinlik yoktur ve popüler kültürün en ünlü şeyidir yabancı pop.(Bkz.Justin Bieber,One Direction,Taylor Swift,Bu liste uzayıp gider...)
Edit: Sanki dünyada hiç dert kalmamış,hiç açlık yokmuş,hiç savaşlar yokmuş,hiç sömürge yokmuş gibi sadece aşk şarkısı yapmak kapitalizmin en büyük silahıdır. Bu sayede halk bu konuları sorgulamaz ve sisteme karşı gelmez, İşte bu yüzden Metal Müzik.

OsuranJIJEK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece Türk müziklerimi? Yabancı pop dediğimiz şey full bu gereksiz konuları işler. Şarkılarda herhangi bir derinlik yoktur ve popüler kültürün en ünlü şeyidir yabancı pop.(Bkz.Justin Bieber,One Direction,Taylor Swift,Bu liste uzayıp gider...)
Edit: Sanki dünyada hiç dert kalmamış,hiç açlık yokmuş,hiç savaşlar yokmuş,hiç sömürge yokmuş gibi sadece aşk şarkısı yapmak kapitalizmin en büyük silahıdır. Bu sayede halk bu konuları sorgulamaz ve sisteme karşı gelmez, İşte bu yüzden Metal Müzik.
bide rap var ama

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu yüzden dubstep ve trap :) Söz neredeyse yok denecek kadar az bile, konudan bahsetmek de neymiş. :D

FyreUKl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Onu Bunu Geçte Böyle Aşk Meşkli Şarkı Dinlerken İnsan Olmayan Sevgilisine Efkarlanıyor O da Ayrı Durum Ve Bu Yüzden Rap
Kimsenin Şarkı Türüne Karışmıyorum

Son düzenleme:

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bu anlayış sadece şarkılara özgü değil maalesef, kimi zaman bu aşk muhabbetini dizi, şarkı, şiir gibi her yerde görebiliyoruz. Ülkenin %80'i aşk acısı çekmekte anlaşılan. :pala:

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Tamam teşekkürler.
Konuyu soru için açtımda şarkı paylaşım konusuna dönüşmüş :S