İnternetten Hiçbirşey Araştırma Baş Ağrısına Kanser Diyen Var Direk Doktora Git.Oğlum Ağrım Yok Ama Yazın Şimdi Kızlar Görürse Uzaylı Sanabilirler[DOUBLEPOST=1423007970,1423007878][/DOUBLEPOST]Bu Arada Araştırdım Biraz İsminin Stria Oldugunu Öğrendim Tedavisi Nasıl Bilmiyorum Ailem Aşırı Uzadıgından Diyor Ama Haklı Olabilirler Boy 1.85-1.90 Arası gibi 67 Kiloyum
Sadece hayatımın bir zorunluluğu O çünkü ben tek çocuğum benden sonra gelen 2 küçük kardeşim de embriyoyken öldü her zaman yalnızdım her zaman yalnız kaldım ve git gide yalnız kalmayı istemesem de sevdim ve yalnız kalmak zorunda kaldım olay bu.Her zaman birileri yanında olamaz her zaman birilerinin yanında duramazsın takılamazsın eğer tek çocuksan her Allah'ın günü mutlaka yalnız kalacaksın çünkü dışarı çıksan da geri gideceğin evin ve yalnızlığın başka birilerinde kalsan da sonuçta yine gideceğin yer orası.Valla kardeşi olanlar hiç demesin tek çocuk olmak iyi diye çünkü hiçte bile değil.Sadece tek çocuk olmanın bir tek iyi özelliği var O da kimseyle yiyeceğini paylaşmak zorunda değilsin 2 tane çikolata alıyorsan kardeş gibi birisine vermek zorunda değilsin çünkü teksin ikisini de sen yersin istediğin kadar pc de oturabilirsin kimse gelipte kalk bende sıra diyip elinden zorla alamaz kimse oyuncağını gelip alamaz ama bunların yanında yine hep yalnızsındır ve bu da sana hep koyar bunların yanında hayatın her zaman aşırı abartılı bir şekilde kısıtlıdır çünkü sen tek çocuksun üzerine çok düşer her şeyini kısıtlarlar.Valla Sen Yalnız Takılmayı Seviyorsun Anladım![]()
Geçmiş Olsun Dostum.Ama Genede Sanaldan Arkadaş Bul Sohbet Et Biraz Derim Aşırı Kapanma YaniSadece hayatımın bir zorunluluğu O çünkü ben tek çocuğum benden sonra gelen 2 küçük kardeşim de embriyoyken öldü her zaman yalnızdım her zaman yalnız kaldım ve git gide yalnız kalmayı istemesem de sevdim ve yalnız kalmak zorunda kaldım olay bu.Her zaman birileri yanında olamaz her zaman birilerinin yanında duramazsın takılamazsın eğer tek çocuksan her Allah'ın günü mutlaka yalnız kalacaksın çünkü dışarı çıksan da geri gideceğin evin ve yalnızlığın başka birilerinde kalsan da sonuçta yine gideceğin yer orası.Valla kardeşi olanlar hiç demesin tek çocuk olmak iyi diye çünkü hiçte bile değil.Sadece tek çocuk olmanın bir tek iyi özelliği var O da kimseyle yiyeceğini paylaşmak zorunda değilsin 2 tane çikolata alıyorsan kardeş gibi birisine vermek zorunda değilsin çünkü teksin ikisini de sen yersin istediğin kadar pc de oturabilirsin kimse gelipte kalk bende sıra diyip elinden zorla alamaz kimse oyuncağını gelip alamaz ama bunların yanında yine hep yalnızsındır ve bu da sana hep koyar bunların yanında hayatın her zaman aşırı abartılı bir şekilde kısıtlıdır çünkü sen tek çocuksun üzerine çok düşer her şeyini kısıtlarlar.
En iyisi bunun yanında hayali arkadaştır çünkü en azından seni kandırmıyor veya sana karşı kötü şeyler beslemiyor tek vereceği zarar seni deli eder veya psikolojini bozar yine de yalan dolandan iyidir öbür türlü herkes bilir sanal arkadaşın ne mal olduğunu.Geçmiş Olsun Dostum.Ama Genede Sanaldan Arkadaş Bul Sohbet Et Biraz Derim Aşırı Kapanma Yani![]()
Oda DoğruEn iyisi bunun yanında hayali arkadaştır çünkü en azından seni kandırmıyor veya sana karşı kötü şeyler beslemiyor tek vereceği zarar seni deli eder veya psikolojini bozar yine de yalan dolandan iyidir öbür türlü herkes bilir sanal arkadaşın ne mal olduğunu.
Nasıl Geçti?Çok zayıf ve uzunsan veya kısa ve şişmansan deri altında yırtılmalar meydana geliyor bendede vardı zamanında
Kardeşim Valla Uğraştırma Benihey konunun başlangıcına kadar her kişinin yorumunu beğenelim
Haa?Nasıl Geçti?
Uzun Boyluyumdur Ama Öylede Aşırı Şişman Değilimdir İdeal Kilo Yani[DOUBLEPOST=1423012572,1423012499][/DOUBLEPOST]
Kardeşim Valla Uğraştırma Beni
Zaten Birazdan Kahvaltı Hazırlıcam
Anlamadım Hangi Konuda 5N1K Yapıyoz Sor Cevaplıyım 5N1K'nıHaa?
5N1K!
Ne?
Nasıl?
Neden?
Ne zaman?
Nerede?
Kim?
Nasıl birazdan kimin için kahvaltı hazırlayacaksın? Saat 03.30'a geliyor daha sabah olmadı.Anlamadım Hangi Konuda 5N1K Yapıyoz Sor Cevaplıyım 5N1K'nı![]()
Gece Atıştırması İşteNasıl birazdan kimin için kahvaltı hazırlayacaksın? Saat 03.30'a geliyor daha sabah olmadı.![]()
Gece Atıştırması İşte
Omlet
Domatesli Peynir
Acıka
Zeytin
Peynir
Tereyağ
Reçel
Ekmek <3
Ihlamur
Klasik Gece Atıştırmam
Çünkü Ben Geç Uyandıgımdan Kahvaltımı Hazırlayamıom Ve Zevki Kalmıyor Öylede Okul Zamanıda Direk Sıcak Simit Alıyorum![]()