Bir sorunum var bakın anlarsınız

Abilty

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Annem yeni bir iş buldu.Bu yüzden beni yakında koleje göndereibilir.Herşeyi denedim itiraz ettim sonuç yok konu kapanmıştır diyor kendisi.Ama ben devlet okulunda kalmak istiyorum.Nedenini sorarsanız orda hiç ayrılamadığım arkadaşlar var ve daha güzel ve dersleri daha kısa devlet okulunda ne yapmalıyım sizce?

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kararına saygı duymalısın .. Sonuçta Senin eğitim masraflarını çıkarabilmesi için Bir işe ihtiyacı var .. Ve En uygun çözümü bu olarak görmüş .. Hayatın Zalimliğine katlan Ve akışına bırak itiraz etme ..

R

Reloven

Ziyaretçi
1 Gün Sonra Alışırsın :) Arkadaşlarınla Hafta Sonuda Takılabilirsin. Ayrıca Kolejdeki Ortam Çok Daha İyi.

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Her yerde arkadaş bulabilirsin bu karakterine bağlı.Girişken biriysen zaten özel okula bu şekilde gidersen inanılmaz derecede zevkli ve keyifli hayatın olur.Çok çeşitli aktiviteler ve faaliyetler oluyor.Yanlış hatırlamıyorsam eski özel okulumda İngilizce ile veya Bulgarca yı bilen kişileri yurt dışına her şeyi bedavaya burslu olarak okutmaya göndermişlerdi.Özel okulda olduğunda imkanların çok fazla (fazlanın da fazlası) olur.Oysaki devlet okulunda bu imkanlar sadece bir hayal.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlarınla bağını koparmak zorunda değilsin, ölüm yok sonuçta işin ucunda. Okul dışı zamanlarda buluşma imkanınız olduğu gibi yeni okulunda daha iyi durumları yaşama ihtimalin de var. Herkesin birtakım hataları olmuştur, o hataları gözden geçirip yeni bir sayfa açman için bir fırsat olarak gör bunu.

Külse02

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence koleji hiç olmazsa bi dene...
O ortamıda görmüş olursun belki daha çok seversin...
En kötü ihtimal D.Okulundakilerle sonra buluşursun.
Ayrıca daha kısa ve güzel derken daha kötü demek değil mi bu???

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bende çok arkadaşlarımdan ayrıldım ama dışarıda ve sosyal medyada onlar ile iletişim halindeyim.
Senin içinde bir zor durum ama annendir o senin keyfinden dememiştir sana öyle.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir şey olmaz m8, alışmaya çalış.

"New adventures give you more experience."
-Adenzu

Nano_Sensei

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Koleje giden biri olarak söylüyorum, kesinlikle ortamı gör sonra çok ararsın :)

Abilty

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aman ne aktivitesiymiş devlet okulundaki atışmalar eşsiz yahu
UHD TV de izlermiş gibi