Bir Steve hikayesi Bölüm 1

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
Dikkat: Bu hikaye 7 Yaşından küçüklerin okuması için uygun değildir.

Bir zamanlar Steve adında bir adam ve onun en yakın arkadaşı Brian varmış. Bu iki arkadaş mutlu mesut köylerinde yaşıyor yoksulluk çekmiyorlarmış. Bir gün Brian -"Steve, yıllardır bu köyde yaşıyoruz mutlu bir şekilde yıllardır buradayız. Köylüler bize çok iyi bakıyor bizimle ilgileniyorlar ama sana bir soru sormak istiyorum bizim amacımız ne görevimiz ne neden buradayız?" bunun üzerine Steve -"Bilmiyorum, ne gibi bir amacımız olabilir neden buradayız bende öğrenmek çok isterim ama bu uygun olmaz".
ve böyle uzun bir süre konuşmaya devam etmişler. Brian hayattaki amacını bulmaya çok kararlıydı ve bunu gerçekleştirecekti fakat Steve bunun uygun olmadığını köylerinde kalmalarını defalarca söyleyip durdu. Bir gece vakti Brian hayat amacını bulmak için Steve'e haber vermeden yola koyuldu. az gitti uz gitti dere tepe düz gitti altı ay bir güz gitti sonunda Tyanalı bir büyücü olan Apollon ile tanıştı. Brian, -"Biz neden yaratıldık, hayattaki amacımız ne sen bir büyücüsün bana bir yol göster" diyerek lafına başladı. Apollon çok kötü kalpli bir büyücüydü Brian'nın söylediklerini dinledikten sonra, onun için planlar kurdu ve cevabını hep geçiştirdi.
Brian haftalarca köyünden uzak büyücünün evinde kaldı onunla yemek yedi onunla ava çıktı. Ayın en görünür en etkili olduğu dolunay zamanında büyücü Apollon, Brine'ı kötü tarafa çekmenin en uygun olan günün geldiğini düşündü. Brian'a hayatın anlamının insanları yok etmek köyleri yağmalamak olduğunu söyledi Brian ona inanmadı ama Apollon kararlıydı onu kötü tarafa çekmek istiyordu. İnsanları yok etmenin bir kahramanlık olduğunu söylerek onu aldatmaya çalışıyordu ve Brian'a şu sözleri söyledi -"Sınırsız güç, Kahramanlık ünvanı, şan şöhret ve milyonlarca asker istemez misin?" diyerek, Brain'ı tuzağına çekti sonra Brine ona nasıl bunları elde edebileceğini sordu. Apollon, -"Bende bunu söylemeni bekliyordum." dedi, Brian'ı cehenneme götürerek ona bir büyü yaptı ama Steve bunlardan habersizdi arkadaşının nerede olduğunu merak ediyordu ve hikayemiz burada başladı.

Devam Edecek...