Bir süredir bu forumdayım biraz geç oldu bu konuyu açmam.

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hepinize Merhabalar.

Uzun zamandır bu forumdayım fakat çoğunuz beni tanımıyorsunuz oysa ben çoğunuzu az çok tanıyorum bu forumda tanıdım. Uzun lafın kısası size kendimi tanıtayım.

• Çoğu sorununuza yardım edebilirim.
  • Minecraft hakkında fazlaca bilgiliyim.
  • Bilgisayar problemleri hakkında fazlaca bilgiliyim. ( Şimdi bana sormadan önce sorunlarınızı Google Amcaya sorun.)
  • 13 Yaşındayım 8. Sınıfa gidiyorum.
  • Tabii ki 8. Sınıfa gittiğim için çok fazla Online değilim.
  • Az çok hack , Ustaca bir Photoshop, ve orta düzey program yazabilirim.
  • En çok minecraft hakkında bilgi verebilirim size.
  • Çok fazla oyun oynarım daha doğrusu oynardım 8. Sınıfa başlamadan önce öyleydi şimdi haftada bir kaç kez.
Facebook: www.fb.com/user/dirtcata
Facebook'ta çoğunlukla açık olabilirim fakat beni arkadaşlık istekleri fazla gelmesini pek sevmem.

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Memnun Oldum ve Hoşgelmişsin. Bende bilgisayar konusunda bilgiliyimdir. En merak ettiğim konu ise hack'dir. Ama uygulamıyorum .s

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Wowowowowoow yaşıtız ama sen prosun bn nuubum fotoşok yapamıyriimm

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Wowowowowoow yaşıtız ama sen prosun bn nuubum fotoşok yapamıyriimm
Aslında çok kolay bir şey ben önce kendi imkanlarımla bir şeyler yapmayı denedim bir ay felan sürdü sonra SenininternetinHD kanalı Photoshop dersleri veriyordu bende oradan daha çok bilgiye sahip oldum sanada bunu öneririm güzel anlatıyor.

Memnun Oldum ve Hoşgelmişsin. Bende bilgisayar konusunda bilgiliyimdir. En merak ettiğim konu ise hack'dir. Ama uygulamıyorum .s
Bende memnun oldum hpşbuldum. Bilgisayar konusu zaten kolay fakat dediğim gibi hack az çok pek fazla yapabildiğim bir şey yok.

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hoş geldin genç dostum.
Bu yaşta nasıl oldu da "Az çok hack , Ustaca bir Photoshop, ve orta düzey program" gibi faaliyetlerin hepsini öğrenebildin ?
PS'den anlamam, giriş seviyesi dahi program yazamam.
Güvenlik konusunda orta hallice bilgim vardır.
Donanım meraklısıyım.
17 yaşındayım bu kadar iddialı bir arkadaş olarak bir iki kişi gördüm umarım doğrucu bir insansındır. :)

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoş geldin genç dostum.
Bu yaşta nasıl oldu da "Az çok hack , Ustaca bir Photoshop, ve orta düzey program" gibi faaliyetlerin hepsini öğrenebildin ?
PS'den anlamam, giriş seviyesi dahi program yazamam.
Güvenlik konusunda orta hallice bilgim vardır.
Donanım meraklısıyım.
17 yaşındayım bu kadar iddialı bir arkadaş olarak bir iki kişi gördüm umarım doğrucu bir insansındır. :)
Abim ve onun arkadaslari sayesinde bana bir kac sey ogrettiler PS yi kendim ogrendim bide SenininternetinHD kabali sayesinde demistim zaten

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Abim ve onun arkadaslari sayesinde bana bir kac sey ogrettiler PS yi kendim ogrendim bide SenininternetinHD kabali sayesinde demistim zaten

PS ve diğer grafik tabanlı uygulamalar konusunda çok becerikli ve azimli insanlar var bu arada kanal için teşekkür ederim.
Fakat benden küçük bir tavsiye olsun forum da ilk başta biraz mütevazi durmakta yarar vardır.
Sonuçta forumda 2K Mesajı olup Skype'da gruplarda "A:SD:AS" tarzı gülüşleri sürekli kullanan insan çok var.
Bakınız ; "Doğum tarihi kadar mesajı var."
Bu tür arkadaşlar C4D'yi filanda bilir ama aman aman.
2K mesajın yoksa başını ağrıtırlar PS'de yetenekli olabilirsin diğer konuları biraz kırp bence daha rahat edersin benden demesi. :)
Tekrardan hoş geldin dostum.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
şu hack nasıl oluyor biri anlatsın be ya :(

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu hack nasıl oluyor biri anlatsın be ya :(
Ya bu isin uzerinde durmayin bldlgim sey sadece hazir programlari kullanmak yada dedigim gibi program yazmak gibi ondada abimin arkadaslari yardim edior

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Orta düzey program demişsin neler yapabiliyorsun ve hangi dili kullanıyorsun merak ettim :(

En iyi cevaplar
0
keşke 8.sınıfa geri dönebilsem ne güzeldi la o günler :/

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
seneye bende keşke diyeceğim liseye alışması zor olacak tanımadığın kişiler fln 8 yıldır alıştığın kişiler oluyor fakat lisede tanımadığın kişiler olunca 1 ay alışamıyorsun

System32

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Photoshop dışında aynı benmişsin :D Benim yeteneklerim Premiere'de.