Bir süreliğine ayrılıyorum.

(Çok işime yarayacakmış gibi bir anket)

• Kullanılan toplam oy
    16

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hepinize merhaba. Ben MegaCrafter. Bazı özel nedenlerden dolayı geçici forumdan ayrılıyorum. Belki yaz sonuna kadar. Emin değilim. Şimdi gittiğime sevinenler de olacak üzülenler de. Beni forumda yanlış anlayanlar veya bizzat benim yanlış yaptığım kişiler olur elbet gittiğime sevinenler. Üzülenler ise faydamın dokunduğu kişiler olacaktır. Forumda bulunduğum 6 ay içerisinde foruma ve üyelerine azıcık bile katkım olduysa ne mutlu. Eğer bir kişinin hayallerini yıktıysam, kalbini kırdıysam, yanlış yönlendirdiysem de özür dilerim. Normalde birkaç kişi hakkında yorum yapardım ama öyle olsaydı konu ölene kadar burada kalmam gerekirdi. 2016 gibi görüşürüz artık arkadaşlar. Kendinize iyi bakın. Görüşürüz... :)

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Nedense nasıl biri olduğun hakkında kafamda pek fikir oluşmamış ama kötülüğünü de hatırlamıyorum. Ayrıldığın süre zarfınca yolun açık olsun.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
*Dramatik müzik* Olamaz, olamaz! *Olamaz diye bağıran amca capsi*
Seni özleyeceğiz adamım! O yüzden çabuk gel T-T *Dramatik müzik daha da dramatik olur*
Elveda, BB, Sayanora, Câ na, Arivederççi. Kaette kuru, kono Baka yarou! Koko de Matteru.
Kısaca görüşürüz.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdilik ayrılmama gerek olmadığını anladım. En azından yaza kadar. Bu kesinlikle bir şaka değildi. Troll demeyin :(