Bir Sunucu Anısı

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuna 2-3 ay sürekli video izledikten sonra tecrübeli şekilde başladım,fakat tabii sadece singleplayer hakkında. Sunucular ile ilgili zerre kadar bilgim yoktu ;( forumdan bulduğum bir sunucuya kayıt oldum -lavacraft- gibi bir şeydi sanırsam. Bi saat falan dolaştım sadece,ne yaptıklarını anlayamadım. Diğer günlerde warplara gitmeyi öğrenip lapisi keşfettim. Sonra *neden bunlar tüm gün bunu kazıyor* diyerek ormana atılmıştım,klan kurmayı öğrenip ormanda kutumsu ev yapmış orada yaşıyordum. Taa ki biri gelip elmas set ile bana tek atana kadar :c

Sent from my iPhone using Tapatalk

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ilk oynadığım server factiondu item almayı satmayı warpları hiç bilmezdim bir adam bana dia vermişti gidippantolon yapmıştım sonra biri bana tpa nasıl atılcanı oğretti ve bende ona attım sonra beni öldürüp pantolonumu falan almıstı

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Biz O tür tuzağa admini bile düşürüp itemini almıştık sonra zorla bizim envanterden geri almıştı itemini :yıkıl:
Adını hatırlamıyorum sunucunun bundan 2 yıl önceydi sürümü bile hatırlamıyorum. Bir kişiyle beraber 2 tepenin arasındaki ağaçlık yere klan kurup kale yapmak istedik yaptıkta sonradan bol bol sunucuda arkadaş edindik sunucunun özel vipi bile vardı klanımda artık klandakilerin sayısı 20 olmuştu genişçe O tuzaktan yapmıştık hatta ruh kumuyla adam bize doğru yavaşça gelirken biz kapının orada dururduk adam tam yaklaştım derken ruh kumu yüzünden kapıya çıkamazdı bizde şalterle düşürürdük adamı. birçok klanı bu şekilde ezmiştik en son admine artistlik yapıp gel kaleye yiyorsa demiştik gm kapatıp. Adminde geldi hop tuzağa düştü bir tane maske vardı adamda her türlü koruma falan ateşten çehreler vardı maskede. Maskeyi bi deneyim dedim bana vurmasını söyledim klandan birsine. Çocuk bana vurur vurmaz ölmüştü hiç unutmam o anı :D sonrasında admin bizden istedi O maskeyi bizde vermedik zorla envanterime girip almıştı birde kalemizi yok etmişti :D

R

Reloven

Ziyaretçi
Hamachili Sunucum Vardı Bundan 3 Sene Önce Filan 20 Kişi Girmişti Ozamanlar Tabi Şuanın SonOyuncusuydu :) Turnuva73 Hamachi Ağı Ölümsüzdür!