Bir Talebe Hikayesi (Değişik Bişe)

CezzarEfendi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleyküm...
(Bunu açıp okuyun.)
BEYLER BİLİYORUM ÇOK SAÇMA Bİ HİKAYE BEĞENMESENİZ DE OLUR ÖYLESİNE YAZIYORUM :D
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bir Çarşamba akşamı...
Talebemiz bitmek bilmeyen derslerle âdeta Total War'da son kalesini savunan devlet gibi harb etmektedir. Hapis hayatı sürdüğünü düşünür. Çayından bir yudum alır ve dışarıyı seyretmeye başlar. Ve kendini şu sözleri söylerken bulur: ''BUNLARIN HEPSİ DEĞİŞMELİ !''

Bu isyankâr cümleden sonra uyuya kalmıştır talebemiz. Ertesi sabah yine o sıkıcı, boş ve gereksiz ''mektep'' denilen yere gidecektir. İşte o sabah, bütün hayatının değişeceği sabahtır.

Talebemiz hızlı ve emin adımlarla mektebe gider. Gene o çok sevdiği sınıf arkadaşlarını(!) görmeye mecburdur. İlk ders çabuk geçer. Biraz nefes almak için dışarı çıkar. Etrafına manâsız manâsız bakarken yanına gelen 2-3 kişiyi görür. İçlerinden reisleri olduğunu düşündüğü kişi konuşmaya başlar:
-Sökül bakalım.
-Bende para falan yok. Gidin başkasından isteyin.
-Biz üstünü aramadan sökül çabuk !
-Vermeyecem lan n'apacaksınız bana ?!
Dediği anda çocuk bıçağı çeker. Talebemiz kavgayı sevmese bile eli armut toplamıyordur. Çocuk bıçağı savuracakken yüzüne bir yumruk indirir ama omzundan yara almaktan kurtulamaz. Kaçarlar. Talebemiz omzunu tuta tuta sınıfa gider. Fazla hasar almamıştır. Revirde pansuman yapıp sınıfa yollarlar. Fakat daha her şey yeni başlamaktadır.

Okul çıkışı sevdiği kızın arkadaşlarıyla konuşmasını izlerken etrafını 2-3 kişi çevirir. Onlarla gitmek zorunda kalır. Gene o çocuktur.

-Hem para vermiyorsun hem de sevgilime asılıyorsun ha ?!
Talebemiz şoktadır. Sevgilisi olduğunu öğrenince eli ayağına dolaşır.
-Şimdi göstericem ben sana!
Der ve bıçağı saplar. Son gördüğü şey onların gidişi olmuştur...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ailesi bunu kimin yaptığını sorduğunda 3-5 serseriydi der. Ama kendisine yapılanlara o kadar çok sinirlenmiştir ki, onları öldürmeyi kafasına koymuştur talebemiz. Ertesi gün sevdiği kız gelir ve ondan özür diler. Talebemiz tabi ki de bir şey diyemez. Ama bu işi kendi çözecektir.

Bir gün öğle arasında güvenlik görevlisinin kulübesine gider ve kendisini müdürün çağırdığını söyler. Güvenlik görevlisi gider. Talebemiz hemen içeri dalar ve çaktırmadan görevlinin silahını aramaya başlar. Bulmuştur ! O kadar psikopattır ki kimin yaptığı belli olmasın diye eldiven bile getirmiştir yanında. Her şeyi ayrıntısına kadar düşünmüştür.

Ve aynı günün okul çıkışı bir köşeye çekilip onları aramaya başlar. Bulmuştur. Onları tenha sokaklara kadar takip eder Sessizce yanlarına gider. Ve kendisini bıçaklayan çocuğun kafasına silahı dayar. Ama bir şey bütün planı suya düşürmüştür. Yanında sevdiği kız da vardır.

Talebemiz sakince sorar:
-Neden yaptın ?
-Bbb... ben... şşş... şeyy...
(Silah sesi)
Talebemiz gene de merhametlidir. Bacağından vurmuştur. Arkasında kızın ağlamaklı sesini ve arkadaşlarının onu ayık tutmaya çalışmalarını duyarken sakince evine gider.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[/URL]

Olayın üzerinden bir kaç gün geçer. Talebemiz ne o kızı ne de ''onları'' görür. Mutludur. Şimdilik...
Bir gün eve girdiğinde kapıda öylece kalakalır. Evin her tarafı kan içindedir. Ailesi artık yoktur...
Sessizce ağlamaya başlar. Bundan sonra artık talebemiz yaşayan bir ölüdür. Birinin merdivenlerden çıktığını duyar. Arkasını döner. Yaşlı fakat gayet düzgün giyinimli biridir.
-Üzgünüm evlat. Onları durduramadım.
-Sss... Sen de kimsin ?
-Kim olduğumu boşver. Benimle gel. Aileni birkaç güne defnedeceğiz. Bilmen gereken çok şey var.
Talebemizin kalbi her ne kadar gitmek istemese de beyni öyle söylemez. Lüks bir arabaya binerler. Adam konuşmaya başlar:
-Seni onun çocuğunu vururken gördüm.
-Onun çocuğu ?
-Pençe. Sen Pençe'nin çocuğunu vurdun. Onlar da aileni...
-Pençe de kim ?
-En azılı mafyalardan biri, evlat. Bizim yapamadığımızı sen yaptın. Büyük bir şey...
-Benden ne istiyorsunuz ?
-Hiçbir şey. Sadece ailenin intikamını...
Arabanın camı kırılır . Adam ve talebe hızlıca arabadan çıkıp kaçmaya başlarlar. Korumaların çoğu ölmüştür. Derken adam bacağından vurulur. Talebemizi yüzlerini seçemediği 2-3 kişi gelir ve kaçırırlar.

Son düzenleme:

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Ortamın aurası hoş da arka plan 10 saat olunca upuzun bir şey bekledim. Yine olmadı.