Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdi bu gördüğünüz iki tasarımın da dış şekli aynı ama içindeki farklı. Ben de böyle bir şey istiyorum dışındaki aynı kalacak içindekine benim verdiğim fotoğrafı koyacağım nasıl yapabilirim ? Profil fotoğrafım buna bi örnek mesela.. Ya da yapacak var mı.
Transparan görüntü istiyorsun sanırım? Photoshop üzerinden anlatayım. Arkaplan layer'ını sil ve projeyi gif/png benzeri bir transparan destekleneyen formatta exportla.
Photoshop için konuşursak Layer Mask diye bir olay var. Sadece istediğin resmi şeklin olduğu katmanın hemen üstüne koy ve resmin olduğu katmana ters tıklayıp Layer Mask seçeneğini seç.
Photoshop için konuşursak Layer Mask diye bir olay var. Sadece istediğin resmi şeklin olduğu katmanın hemen üstüne koy ve resmin olduğu katmana ters tıklayıp Layer Mask seçeneğini seç.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.