Bir telefon kulubesi ve Eşsiz bir beyin

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kafama bir soru takıldı (Şerif sordu aslında :D)
Bir telefon kulubesinde ne yapılabilir ?
Birilerini yanına alabilirsin ama +18 yok.

Buradan en işsiz ve özgün cevap veren kişiye +3 Beğeni hediye edeceğim.

(Doctor Who mode off pls)

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kulübenin içine girip cebinden cep telefonunu çıkarıp bu konuya baktıktan sonra maymun gibi inleyip dikkatleri üzerine çektikten sonra yanına bir kadın alır boğazına bıçağı dayarsın.Ondan sonra polisler gelir ne istediğini sorarlar arkadan enselenirsin hapse girersin.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
112 acil servisi arayıp yer verir,onlar gelene kadar ölü taklidi yapar, nabzıma bakmaları için geldiklerinde doktorları korkuturum.Sonra doktoru alır hastaneye gideriz dava dayak fln :D

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
telefon kulübesinden kendi cep telefonunu arayıp sonsuz yankı yapabiliriz

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Amuda kalkarak ünlü firmalara DDoS atabilirsin :(
o.o Mantık dışı.
Kulübenin içine girip cebinden cep telefonunu çıkarıp bu konuya baktıktan sonra maymun gibi inleyip dikkatleri üzerine çektikten sonra yanına bir kadın alır boğazına bıçağı dayarsın.Ondan sonra polisler gelir ne istediğini sorarlar arkadan enselenirsin hapse girersin.
Fazla aksiyonlu
telefon kulübesinden kendi cep telefonunu arayıp sonsuz yankı yapabiliriz
Yaptım bunu :D

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alternatif : Telefon kulubesini sökersek eve götürüp tek parayla sonsuz konuşma elde edebiliriz

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha da Alternatif sistem : Telefon Bugta kalana kadar içine para atarsın.Sonsuz görüşme II 3:36

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Bu şehirde en çok neyi sevdiğimi soruyorsun, En çok telefon kulübelerini seviyorum Çünkü senin sesini,seni getiriyor bana.... O yumuşacık sesin, Ben de nasıl bir tahribat yapıyor bilemezsin Biten her paraya küsüyorum. Konuşamıyorum,düğümleniyor tümceler Susuyorum... Hasretimle doluyor kulübe, Artık gel diyorsun bitir gurbeti,hasreti, Beni böyle darmadağın bırakma... Seviyorum diyorsun,seviyorum. Bende seni demek için açıyorum ağzımı, Bitiyor param kapanıyor telefon, Bende sinyal sesine söylüyorum, 'Seni Seviyorum'....

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu şehirde en çok neyi sevdiğimi soruyorsun, En çok telefon kulübelerini seviyorum Çünkü senin sesini,seni getiriyor bana.... O yumuşacık sesin, Ben de nasıl bir tahribat yapıyor bilemezsin Biten her paraya küsüyorum. Konuşamıyorum,düğümleniyor tümceler Susuyorum... Hasretimle doluyor kulübe, Artık gel diyorsun bitir gurbeti,hasreti, Beni böyle darmadağın bırakma... Seviyorum diyorsun,seviyorum. Bende seni demek için açıyorum ağzımı, Bitiyor param kapanıyor telefon, Bende sinyal sesine söylüyorum, 'Seni Seviyorum'....
Diosunki