İrfanTOPAL
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Selamlar dostlar! Bugün yeni ÇILGIN bir projemle tekrardan sizler leyim ( evet uzun zamandır yoktum )
Şuanda bir işletim sistemi kodladım! Evet yanlış duymadınız yeni bir Türk yapımı işletim sistemi!
Biliyorum şu an herkes bayrakları asmak istiyor, hadi asalım
Peki diyeceksiniz, nasıl yaptın bunu? Ahahah çok basit; programladım
İşletim sistemi linux değildir. Altını çizmek istiyorum, alt yapısında herhangi bir LİNUX modülü YOKTUR.
İleri zamanlarda size ISO'sunu paylaşmayı planlıyorum, hadi bakalımmm
şu an sadece bir kaç komutu var, ileride paket yüklemeden tutun gui'ye kadar eklemeyi planlıyorum.
Bir kaç fotoğrafa ne dersiniz
Bootlanınca çıkan ekran;
"yardim" yazınca çıkan ekran ve bilinmeyen bir komut yazınca çıkan hata;
Yazdırma komutu;
Temizle komutu;
İşletim sisteminde sadece bu komutlar var, ama en yakın sürede daha çok geliştireceğim!
Bazıları diyecektir ki "Linux kullanmış", "Ahaha cmd'nin adını değiştirmiş", "kopya". Bunlar umurumda bile olmaz, ben yaptım yaptığımı. Eğer o kadar kolaysa onlarda yapsın
Herhangi eklenmesini istediğiniz bir fikrini var ise alta yazmayı unutmayın!
Saygılarla, İrfan Topal.
Şuanda bir işletim sistemi kodladım! Evet yanlış duymadınız yeni bir Türk yapımı işletim sistemi!
Biliyorum şu an herkes bayrakları asmak istiyor, hadi asalım
Peki diyeceksiniz, nasıl yaptın bunu? Ahahah çok basit; programladım
İşletim sistemi linux değildir. Altını çizmek istiyorum, alt yapısında herhangi bir LİNUX modülü YOKTUR.
İleri zamanlarda size ISO'sunu paylaşmayı planlıyorum, hadi bakalımmm
şu an sadece bir kaç komutu var, ileride paket yüklemeden tutun gui'ye kadar eklemeyi planlıyorum.
Bir kaç fotoğrafa ne dersiniz
Bootlanınca çıkan ekran;
"yardim" yazınca çıkan ekran ve bilinmeyen bir komut yazınca çıkan hata;
Yazdırma komutu;
Temizle komutu;
İşletim sisteminde sadece bu komutlar var, ama en yakın sürede daha çok geliştireceğim!
Bazıları diyecektir ki "Linux kullanmış", "Ahaha cmd'nin adını değiştirmiş", "kopya". Bunlar umurumda bile olmaz, ben yaptım yaptığımı. Eğer o kadar kolaysa onlarda yapsın
Herhangi eklenmesini istediğiniz bir fikrini var ise alta yazmayı unutmayın!
Saygılarla, İrfan Topal.
Son düzenleme: