Bir Veda da Benden, Team RONIN

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Esenlikler beyler, bayanlar gününüz kutlu olsun. Ronin olarak forumu bırakıyoruz, aslında 1 haftadır bırakmıştık fakat konu açarak pekiştirmek istedim. Bu tarz konular bana hep egolu insanların ''bakın ben gidiyorum bensiz kalacaksınız'' demesi gibi gelirdi ama bu sefer durum biraz farklı. Forum, bizi ronin ailesi olarak o kadar yordu, o kadar yıprattı ki bir ara takımı bırakıp gitmeyi düşündük. Türkiyede genel bir zihniyet var, komşum atomu parçalasın umrumda değil, bi yerden bakmıştır da yapmıştır ama bir ''yabancı'' yaparsa ''oo adamlar yapıyor Türkler yatsın tembel milletiz''. Forumda atılan iftiralardan da bıktık, açılan saçma salak konulardan da bıktık, yapılan eleştirilerden de bıktık, hatta çoğu zaman dalgaya aldım ben şahsen böyle kişilikleri ama bir süre sonra olmuyor ya olmuyor. Gerçekten o kadar yoruldum ki sürekli birilerine bir şeyler ispat etmeye çalışmaktan o kadar bunaldım ki psikolojim bile bozuldu geceleri uyuyamadığım zamanlar oldu bu insanlar neden böyle diye düşünmekten. Şimdi şöyle düşünenler illa ki vardır ve olacaktır da ''altı üstü bir oyun yani yapsan nolur yapmasan nolur''. İnsanlar bu işten para da kazanıyor, ünleniyor da. Sizin bunu demeye hakkınız yok. Sürekli egolu dendi ama millet işi düşünce de harita yapar mısın diye geldi. Her seferinde de red ettim hepsini BEN TÜRKİYEDE HARİTA YAPMAM diyerek. Tek dertleri para ondan harita yapıyolar dendi en iyi haritalarımızın indirme linkini paylaştık para istemedik. Sunucu açtık insanlar bir şeyler öğrensin kendilerini geliştirsinler dedik, yöneticiler küfürbaz ilgisiz dendi, schematic isteyene schematic verdik, emeklerimiz gidiyor dendi ama kimse de çıkıp bu insanlar gerek pluginiyle kendi uğraştı gerek haritasıyla kendi uğraştı gerek sunucu parasını kendi cebinden verdi demedi. 2 kişi 30 kişiyle tek tek ilgilendi ama kimse bunları görmedi. Kıdemlilerle daha çok ilgileniliyor dendi o adamlar da acemiydi başladıklarında ama haberleri yokmuş gibi ısrarla inatla devam ettiler. Yaşı 18-20 hatta 20vs. olan adamlar sanki çocukmuş gibi hareket ederek düşünmeden konuştular, zaten Türkiyede emeğe saygı kavramı diye bir şey de yok orası ayrı bir muamma. Üzülüyorum arkadaşlar gerçekten üzülüyorum sadece kendi adıma değil ülkem adına üzülüyorum bunca karaktersiz insan büyüdüğü zaman nolacak, napacak ülkesine nasıl yararı olacak diye. Youtubede normal bir videoma ortalama 30 beğeni 0 disslike gelirken forumda paylaşmamla birlikte 3-4 disslike birden gelmesi bile çıldırtacak derecede yordu beni. Artık gına geldi ve forumu bırakma kararı aldık. Ha zorluklar illa ki olacak bu yüzden RONIN ailesi olarak hiçbir yere gitmiyoruz, sadece adres değiştiriyoruz. Artık youtube ve twitchde daha aktif olarak boy göstereceğiz. Birkaç değişiklikle birlikte. Takip etmek isteyen sevenimiz varsa onları da youtube ye bekliyoruz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Geceniz kutlu olsun tekrardan, hepinize iyi akşamlar kendinize iyi bakın, hoşçakalın..
neyse ronin is back xd

Son düzenleme:

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
seninde dostum, kendine iyi bak
artık sizin eselerinizi youtubeden takip edeceğiz

L

LifeTaker

Ziyaretçi
seninde dostum, kendine iyi bak