peki, baika bi türlü yapılır mı yani son 4 harfini al yada işte ilk 4 harfini al gibi böyle olur mu?Hayır edilmez.
Ne yapmaya çalışıyorsun ki?peki, baika bi türlü yapılır mı yani son 4 harfini al yada işte ilk 4 harfini al gibi böyle olur mu?
hayır, itemin loresinde 1 yazılı ve bi komut gibince 1 +9 oluyor ben 1 i kontrol ederken +9 u saymıyor ben direk +9 u saymasını istiyorum yani 1 görmeden +9 görücek yada dediklerimin tam tersi +9 görmüycek 1 i görücek gibiNe yapmaya çalışıyorsun ki?
Bir şifre gibi mi?
if {veri} contains is 4:Contains "9":
İle yapılabilir :|
Sanırım direk alınabiliyor bir addon ile ama, dediğin gibi de olur, veya set {_char::*} to "hasan" split at ""'da {_char::*}'ı looplarsın.peki, baika bi türlü yapılır mı yani son 4 harfini al yada işte ilk 4 harfini al gibi böyle olur mu?
set {_abc::*} to "abc +9"split at "+" yapıp abc'yi looplayıp 2.'sinde alabilirsin ;-;hayır, itemin loresinde 1 yazılı ve bi komut gibince 1 +9 oluyor ben 1 i kontrol ederken +9 u saymıyor ben direk +9 u saymasını istiyorum yani 1 görmeden +9 görücek yada dediklerimin tam tersi +9 görmüycek 1 i görücek gibi
if {veri} contains is 4:
gibi mi?
if {veri} contains "4":
o addon olsa iyi olurdu tam nasıl yapıcam anlıyamadım da :/Sanırım direk alınabiliyor bir addon ile ama, dediğin gibi de olur, veya set {_char::*} to "hasan" split at ""'da {_char::*}'ı looplarsın.
set {_abc::*} to "abc +9"split at "+" yapıp abc'yi looplayıp 2.'sinde alabilirsin ;-;
Split olayı addonsuz da var,o addon olsa iyi olurdu tam nasıl yapıcam anlıyamadım da :/
deniycem bi bakıyım, ayrıca sen şimdi şey mi yaptın + dan öncekileri ayırıp abc verisine aktardın bu durumda + dan sonrakiler 3 oluyor onun gibi mi?[DOUBLEPOST=1439645722,1439645565][/DOUBLEPOST]Split olayı addonsuz da var,
örneğin "Hasar +3" String'inde 3'ü almak: (basamak sayısı fark etmez*)
set {_str} to "Hasar +3"
set {_abc::*} to {_str} split at "+"
loop {_abc::*}:
if loop-index is 2:
set {_tmp} to "%loop-value%" parsed as Integer
send "%{_tmp}%" to player
Burada 3 sayısını gönderir, hata verebilir denemedim*![]()
şöyle bi hata veriyor:Split olayı addonsuz da var,
örneğin "Hasar +3" String'inde 3'ü almak: (basamak sayısı fark etmez*)
set {_str} to "Hasar +3"
if loop-index is 2:
Burada 3 sayısını gönderir, hata verebilir denemedim*![]()
set {_str} to "Hasar +3"deniycem bi bakıyım, ayrıca sen şimdi şey mi yaptın + dan öncekileri ayırıp abc verisine aktardın bu durumda + dan sonrakiler 3 oluyor onun gibi mi?[DOUBLEPOST=1439645722,1439645565][/DOUBLEPOST]
şöyle bi hata veriyor:
There's no loop that matches 'loop-index is 2'
hata yok çalışıyor mu bi bakalımset {_str} to "Hasar +3"
set {_tmpint} to 1
if {_tmpint} is 2:
add 1 to {_tmpint}
hata yok çalışıyor mu bi bakalım[DOUBLEPOST=1439646939,1439646515][/DOUBLEPOST]debug koydum fakat
|
V
add 1 to {_tmpint}
bu ksıımda kalıyor
set {_str} to "Hasar +3"
set {_tmpint} to 1
+if {_tmpint} is 2:
++set {_tmp} to "%loop-value%" parsed as Integer