Bir warpın belirli Süre Acık Kalması icin skript Lazım Yardım?

Shiptar

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler Benim Serverde Warp Edit Var Ve Bu Warpın Belirli Sürede Aktif olmasını istiyorum diger saatlerde kapancak otomatik mesela 12:00 Ve 16:00 Arası warp edit yazdıklarında ısınlancak diger saatlerde ise warp edit yazdıklarında ısınlanamıcaklar mesaj gecerse daha iyi olur sadece 12:00 VE 16:00 Arası Acıktır Diye.

S

Switcher

Ziyaretçi
Kod:
on command "/warp edit":
    set {_x} to "%hour%"
    if {_x} is not "12" or "13" or "14" or "15":
        cancel event
        send "&c12:00 ve 16:00 arası kullanabilirsiniz."

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oda sunucunun sorunu
Skriptte belirtilen saatlerde o warpa gitmeyi yasaklamanın yanına oranın wg sine entry deny yapılamazmı ? örneğin rg define edit entry deny bu sayede belirtilen saatlerde oraya birisi gidemez yinede orda afk kalsa bile hadi gitti diyelim kıpırdayamaz zaten.

S

Switcher

Ziyaretçi
Skriptte belirtilen saatlerde o warpa gitmeyi yasaklamanın yanına oranın wg sine entry deny yapılamazmı ? örneğin rg define edit entry deny bu sayede belirtilen saatlerde oraya birisi gidemez yinede orda afk kalsa bile hadi gitti diyelim kıpırdayamaz zaten.
execute console command kullanabilir eğer istiyorsa

Shiptar

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
saatlermionlar
Kod:
on command "/warp edit":
    set {_x} to "%hour%"
    if {_x} is not "12" or "13" or "14" or "15":
        cancel event
        send "&c12:00 ve 16:00 arası kullanabilirsiniz."

Kardeş Buna Bir Şey Daha eklermisin, Hem 12:00 ve 16:00 arası acık olsun sonra kapansın sonra bide gece 12 den veya gece 01:00 dan gece 04:00 'a kadar acık olsun yani hem 12 ve 16 hem de 01 ve 04 olursa gece 12 ve 04 olsun daha iyi olur