Bir Yetenekli Pluginerin Günü

Oritorius

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu açmaya karar verir ve açmadan önce düşünür, proje oluşturur ve 2 ay boyunca çalıştığı plugin paketini bitirir, paket de hiçbir alıntı yoktur, kendi emeğidir. Gerçekten çok güzel bir paket olmuştur. Sonrasında kaliteli hosting şirketlerini inceler. Sonra build yeteneklerini kullanarak ve arkadaşlarından yardım alarak güzel bir sunucu haritası yapar. Sonrasında beğendiği sunucuyu kiralar ve her şeyi hazır olduğu için FTP aracılığıyla sunucusuna dosyaları yollar. Gerekli forumlarda reklamı verdikten sonra oyuncu gelmesini bekler. Bekler, bekler, bekler...

Sonucunda fark eder ki fazla kişi gelmez ve hayal kırıklığına uğrar.

Şunu demek istedim ki;

Kaliteli sunuculara artık fazla gelmiyorlar, emek verilipte kurulan çoğu sunucu boş kalıyor ve emek verenlere yazık oluyor.

Kimseye isyanım yok, İyi forumlar.

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonucunda fark eder ki fazla kişi gelmez ve hayal kırıklığına uğrar.
Emin misin?
Bir çayını alırım. :cay:

Demek ki o arkadaşımızın bir yerde yanlışı var. Ya reklamı düzgün veremedi, Ya birilerine haksızlık etti, Ya ücretli ürünlerde uçukluk var * PayToWin kavramı *, Herhangi bir şey. Bir hata..

Gibi gibi.. Her konuya girdiğimde bunu tekrar tekrar söylüyorum.:pof: Bir hatası var. Ve o hatasını göremiyor. Oyuncu sunucuya geldiğinde geri gidiyorsa BİR HATANIZ var. Hata. Bir oyuncu uyruğu ne olursa olsun güzel bir sunucuya girdiğinde 2 - 3 gün o sunucuda oynar. Peki neden bırakır? SIKICI yenilik yok?

Bak canım arkadaşım, Güzel kardeşim. Ben sana formülü vereyim. :pala: E = mc2

* PayToWin kavramını yok et.
* Kendi eklenti yada skriptlerini kullan.
* Kendi haritalarını kullan
* Göze hitap etsin sohbet ekranı falan.
* Aksamı düzgün yetkililer.
* Mükemmel içerik üret
* Sürekli güncel sunucu * Herkes 1.8 - 1.9 kullanırken 1.7 de kalmayacaksın ,_,
* Her zaman aktif yetkililer.
* Haftada en az bir kere yenilik.
* Taklitsiz içerik üret
* Reklamcın kesinlikle olmamalı * almayacaksın. öylesine rezil bir şey görmedim.
* Sunucuya ait doku paketi
* Orda burda görülmemiş ilk defa senin tarafından yazılmış eklentiler.
* Argo - Küfür asla * Hemde yetkililere %100 yasak affı olmamalı.
* Düzgün uyarı sistemi.
* Yetkili ulaşılmazdır zincirini kır.
* İtem yardımı gibi şeyler ve haksızlık yapma. Adil ol.

Son olarak, NEDEN Senin sunucun? bu soruyu cevapladığında aynştayn formulünü çözüyorsun. :şapka:

"EE Ben hepsini yaptım niye 0 çekiyor?" Diyorsan senin göremediğin bir şey var. Olaya tarafsız bakacak birini bul ve o baksın.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Emin misin?
Bir çayını alırım. :cay:

Demek ki o arkadaşımızın bir yerde yanlışı var. Ya reklamı düzgün veremedi, Ya birilerine haksızlık etti, Ya ücretli ürünlerde uçukluk var * PayToWin kavramı *, Herhangi bir şey. Bir hata..

Gibi gibi.. Her konuya girdiğimde bunu tekrar tekrar söylüyorum.:pof: Bir hatası var. Ve o hatasını göremiyor. Oyuncu sunucuya geldiğinde geri gidiyorsa BİR HATANIZ var. Hata. Bir oyuncu uyruğu ne olursa olsun güzel bir sunucuya girdiğinde 2 - 3 gün o sunucuda oynar. Peki neden bırakır? SIKICI yenilik yok?

Bak canım arkadaşım, Güzel kardeşim. Ben sana formülü vereyim. :pala: E = mc2

* PayToWin kavramını yok et.
* Kendi eklenti yada skriptlerini kullan.
* Kendi haritalarını kullan
* Göze hitap etsin sohbet ekranı falan.
* Aksamı düzgün yetkililer.
* Mükemmel içerik üret
* Sürekli güncel sunucu * Herkes 1.8 - 1.9 kullanırken 1.7 de kalmayacaksın ,_,
* Her zaman aktif yetkililer.
* Haftada en az bir kere yenilik.
* Taklitsiz içerik üret
* Reklamcın kesinlikle olmamalı * almayacaksın. öylesine rezil bir şey görmedim.
* Sunucuya ait doku paketi
* Orda burda görülmemiş ilk defa senin tarafından yazılmış eklentiler.
* Argo - Küfür asla * Hemde yetkililere %100 yasak affı olmamalı.
* Düzgün uyarı sistemi.
* Yetkili ulaşılmazdır zincirini kır.
* İtem yardımı gibi şeyler ve haksızlık yapma. Adil ol.

Son olarak, NEDEN Senin sunucun? bu soruyu cevapladığında aynştayn formulünü çözüyorsun. :şapka:

"EE Ben hepsini yaptım niye 0 çekiyor?" Diyorsan senin göremediğin bir şey var. Olaya tarafsız bakacak birini bul ve o baksın.
Lapis koymadıysa demek ki. Hata etmiş

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya gözünü seveyim ben şunu anlamıyorum bu oyuncular niye sunucu açıyor ya elinize ne geçicek boş iş bence. Birileri oynasın diye cebinizde ki parayı çar çur ediyorsunuz. Azıcık değerini bilin şu paranın.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer fazla oyuncu gelmiyorsa, yaptığın içerikler insanlara hitap etmiyor olabilir. Ben hypixel veya mineplex gibi sunuculardan bazen sıkılıyorum. Çünkü benim eğlence anlayışıma hitap etmediğini düşünüyorum. Bu yüzden kendin bir sunucu kuramazsın. En az 20 kişilik bir grup toplayıp beraber karar vermelisin.

Aynı zamanda sunucuyu yapmadan önce birazcık da tanınman gerekiyor. İnsanlar sunucunun ne olduğundan önce onu kimin yaptığına bakacaktır.

Ya da sonucun temeli güzel Türkiye oyuncularının genelde "Kendini üstün gören, Bencil, Dünyanın kendi etrafında döndüğünü düşünen" insanlardan oluşmasıdır...

Oritorius

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
temeli güzel Türkiye oyuncularının genelde "Kendini üstün gören, Bencil, Dünyanın kendi etrafında döndüğünü düşünen" insanlardan oluşmasıdır...

Evet işte bende bu konuda sana katılıyorum. Kendini büyük gösteren ve hileli oyuncular yüzünden artık oynanmıyacak duruma geldi.

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lapis koymadıysa demek ki. Hata etmiş
LAPİS ??? Lapis.. lapis? ? ?
Bir çayını senden de alacağım demek ki.. :cay:

Şimdi bu verdiğim formulün de, Yazdığım açıklamanında tek bir kelimesi dahi lapisten bahsetmiyor..
Ben insanlara gerçekten anlatamıyorum. LAPİSsiz sunucu tutuyor. Ben yukarda formülünü verdim.
Gerekiyorsa çay söyleyin saat gece 4'lere 5'lere kadar oturalım burada..

Bakın anlatmak istediğim nokta şu insanlar lapissiz sunucu açmayı deniyor tabi haliyle ekleyecek bir şey bulamıyorlar. Düz sunucu açıyorlar. Sonra vay efendim ben lapissiz açtım da yok lapissiz servere oyuncu gelmiyor da falan filan. Hikaye bunlar.

Peki bazıları hakikaten güzel bir sunucu açıyor lapissiz. Sonra güncelleme yapmıyorlar gelen oyuncular bir bir dökülüyor en sonunda kimse kalmıyor. Yeni gelenlerde oyuncu sayısından dolayı girmek istemiyor.

Bazılarıda harika sunucu 7/24 aktif yetkililer güzel ortam falan filan sürekli yenilikler.. Sonra bakıyorlar para var bu işte VIP'lere 3 - 5 TL zam yapıp uçma falan veriyorlar eline koluna sağlık. :pof:

Benim sunucumda 1 buçuk yıl önce oynayıpta hala şuanda bile sıkılmamış olan size 100 den fazla kullanıcı sayarım.

Kod:
On server open:
 if server location is "Turkey":
  if server isn't "HUB":
   if server has "warp lapis":
    cancel event
    send "Lapis koycaksaniz serveri kapatin allah askina" to console
* SkSweetNW gerektirir.
:para: