Bir Yönetim Panelinde Hangi Özellikler Olmalıdır?

SteveStifler

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar.

Minecraft sunucusu için yönetim paneli yapmak istiyorum fakat oyun hakkında gelişmiş bilgim yok bu yüzden sizlerden yardım almaya karar verdim. Eğer bu konu hakkında çok bilginiz var ise benimle birlikte çalışıp geliştirmeme yardımcı olabilirsiniz, bunun için özel mesaj sistemini kullanarak bana mesaj atabilirsiniz.

Aklınızda projeler var ve yapamıyorsanız;
Bunun dışında halihazırda aklınızda bir proje var ise yaptırmak için özel mesaj sistemini kullanarak özel mesaj atabilirsiniz, tasarım ve programlama yada sadece tasarım veya programlamada olabilir. Yalnız Minecraft için geçerli değildir, her türlü projeniz için mesaj atabilirsiniz. Sadece tasarım yapılacak bir projeniz var ise bunu ücretsiz olarak yapabilirim ancak işin içine programlama girerse yapılan işe göre ücretlendirme olacaktır.

Teşekkürler.

WegasTR

En iyi cevaplar
0
Her şeyden önce güvenlik önemlidir, brute force gibi yazılımlara karşı çıkabilmek için 3-4 giriş denemesinden sonra deneyen ip adresine ban atabilirsin.
Panele erişim söz konusu olabileceği için her gün düzenli yedek almalısın. Onun dışında;
  • Sunucu Konsolu
  • Yeniden Başlat/Kapat/Aç Butonları
  • Dosya Bölümü
  • Çevrim İçi Oyuncu Durumu

srbrine

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
üstteki adam herseyi yazmıs konsol yapımı zordur mesela guncel konsol yapabilirsin yani axtr gibi her sayfayı yenilediğinde bilgilerin gelmesi değilde nitrado daki panel gibi oyuncu birsey yazınca hemen gelmesi iyi olur birde yedek noktası yapmalısın panele 1 gün 2 gün 3 gün 1 hafta aralıklarla

SteveStifler

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Her şeyden önce güvenlik önemlidir, brute force gibi yazılımlara karşı çıkabilmek için 3-4 giriş denemesinden sonra deneyen ip adresine ban atabilirsin.
Panele erişim söz konusu olabileceği için her gün düzenli yedek almalısın. Onun dışında;
  • Sunucu Konsolu
  • Yeniden Başlat/Kapat/Aç Butonları
  • Dosya Bölümü
  • Çevrim İçi Oyuncu Durumu
Sizi aşağılamak gibi bir düşüncem yok ama bunları ben düşündüm zaten. Bu dediğiniz şeyler standart olarak sayılır, bu yüzden direkt oyuna müdahale edebilecek özellikler lazım. Yani oyuncuya para göndermek, ceza vermek, oyundan atmak, yetki vermek gibi özellikler.

srbrine

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
böyle şeyler yapmak çok zordur yani hele sen bi normal olan şeyleri ekle ben sana çok yaratıcı fikirler veririm bu arada konuyla alakasız bir şey sorcam o avatar ne öyle :D

SteveStifler

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
böyle şeyler yapmak çok zordur yani hele sen bi normal olan şeyleri ekle ben sana çok yaratıcı fikirler veririm bu arada konuyla alakasız bir şey sorcam o avatar ne öyle :D
Zor diye bir şey yoktur, sadece uzun zaman gerekir. Plan yapacağım zaman dediğiniz özellikleri ekleyeceğim o yüzden ön hazırlık yapıyorum. Ayrıca bu tarz yakıştırmaları beğenmedim çünkü ben bu işi diğerleri gibi internetten yarım yamalak öğrenip yapmıyorum, bizzat okulunda eğitimini alıyorum. Profil fotoğrafım Amerikan Pastası: Buluşma filminden, resimdeki kişinin diğerlerinin bira kutusuna tuvaletini yapması ve yakalanması sonucu bu kare ortaya çıktı. :)