M
MUHDE
Ziyaretçi
Bir zamanlar /banlist url sine sahip olan guccuk bir banlist sayfası vardı forumdaki üyecikler o sayfaya her gün her saat arkadaşlarımdan birisi ban yemişmi diye bakardı ancak bir süre geçtikten sonra banlist kaldırıldı üyecikler 30 tane profile tek tek (arkadaş sayısı 30 uda geçebilir o sayıyı salladım) ''YASAKLANDI'' simgesini arar oldu bir süre sonra muhde adındaki üyecik yeter diyip resepsiyon bölümünü karıştırdı ancak bu tür bir şikayet konusunun olmadığını görüpte buraya bunları yazmak için hazırlığa koyuldu yazdı ''Konu oluştur'' düğmesine basarak konuyu oluşturdu bir süre sonra olacak şeyler neler olucaktı acaba ?
Yalnız bunu ağır işsizlik ile yaptım her neyse demek istediğim şey banlist saolsun forumdaki arkadaşlarımız ban yemişmi falan diye bakabiliyorduk öyle avantajları falan vardı bütün profillere tek tek bakmak bayağı işsizlik yasaklandı simgesinin yanında yasaklanma süreside yazmıyor üstelik
İlk 4 satıra bakmanızı önermiyorum ;(
Yalnız bunu ağır işsizlik ile yaptım her neyse demek istediğim şey banlist saolsun forumdaki arkadaşlarımız ban yemişmi falan diye bakabiliyorduk öyle avantajları falan vardı bütün profillere tek tek bakmak bayağı işsizlik yasaklandı simgesinin yanında yasaklanma süreside yazmıyor üstelik
İlk 4 satıra bakmanızı önermiyorum ;(