- En iyi cevaplar
- 0
Düşündümkü kendimi değiştirmek için yeni hesap açmaya gerek yok. Artık insanlara elimden gelidğince yardım edeceğim ve yardım konuları açmaya çalışacağım
Son düzenleme:
Aynen.Ama Zararıda DokunmuyorduGitmen bir kayıp mı bilmiyorum, ama üzülmedim. Çünkü foruma herhangi bir yararın bulunmuyordu.
Gitmen bir kayıp mı bilmiyorum, ama üzülmedim. Çünkü foruma herhangi bir yararın bulunmuyordu.
Uyarı sayısı 17 farkındaysan. Daha ne kadar zararı olabilir ki.Aynen.Ama Zararıda Dokunmuyordu
Bende Şu Smile'yi ;Uyarı sayısı 17 farkındaysan. Daha ne kadar zararı olabilir ki.
Bir zamanlar yetkililer uyarı konusunda aşırı hassastı o zaman almış olabilirUyarı sayısı 17 farkındaysan. Daha ne kadar zararı olabilir ki.
Aldığı uyarıların 13 tanesi 2014'ün 2. yarısından sonra. Bu tarihlerde uyarı konusunda moderatörler gayet normal davranıyordu.Bir zamanlar yetkililer uyarı konusunda aşırı hassastı o zaman almış olabilir
Irkçı pislik .s .s yazdığım için uyarı aldığımı biliyorum ben
Aldığı uyarıların 13 tanesi 2014'ün 2. yarısından sonra. Bu tarihlerde uyarı konusunda moderatörler gayet normal davranıyordu.