Bırakıyorum

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence gitme, kendini geliştir. Öncelikle her şeye konu açma, gereksiz konular açmak forumca hoş karşılanmaz. Ve insanlara yardım etmeye çalış, daha yararlı biri ol. Emin ol daha çok sevilirsin ve gitmene gerek kalmaz.

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlıcam ama gidiceksen git konu açıp kendini acındırma bahaneleri falan sen ne ayaksın? gidiceksen buyur sağ üst köşede X işareti var kırmızı olan ona bas hadi yavrum

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Başlıcam ama gidiceksen git konu açıp kendini acındırma bahaneleri falan sen ne ayaksın? gidiceksen buyur sağ üst köşede X işareti var kırmızı olan ona bas hadi yavrum
Tapatalkda o işaret nerde bulamadım

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bence gitme, kendini geliştir. Öncelikle her şeye konu açma, gereksiz konular açmak forumca hoş karşılanmaz. Ve insanlara yardım etmeye çalış, daha yararlı biri ol. Emin ol daha çok sevilirsin ve gitmene gerek kalmaz.
Yardımları tersleyen. Kendi konusu beğenilmeyince kızan. Günde 10 konu açan bir kişiden bahsediyoruz.

EnchantedAA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AkanCe bende senin yaşındayım ama senden hoşlanmaları yaşına göre değil olgunluğuna göredir.[DOUBLEPOST=1430946875,1430946653][/DOUBLEPOST]
Acındırmıyor,insan bir veda etmek ister.

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Konu açma ozgurlugumuz var

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benlede BAZILARI dalga geçtiler sırf fnaf fanıyım diye. Peki ben gitcem dedimmi?[DOUBLEPOST=1430979135,1430979043][/DOUBLEPOST]Ve bu arada herşeye aşırı tepki veriyorsun. Bana kardeşimin 1 e giderken ki halini hatırlattın...

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Gideceksen git. Bizim için daha iyi, boş kişilerden birini göndermiş oluruz.