Bırakıyorum!! :(

incicibirisi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim ben gittikçe uzun yapmaya çalışıyordum zaten ama mesela uzun yapsam yapma sürem de uzuyacak!

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Dostum istersen beraber çalışabiliriz. Eğer düşünürsen ulaş bana.

Kedupela

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İncicibirisi , bende senden zombi haritası için yardım istemek üzereydim , şu son günlerim çok dolu geçtiği için bir türlü redstone partını kuramamıştım.

Bırakmazsan sevinirim , bu işi ametörce yapıyorsun fakat helali ile yapıyorsun , takip ettiğim mimarlardan birisin o sebepten ötürü bırakmamanı sana ŞİDDETle tavsiye ediyorum.

incicibirisi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İncicibirisi , bende senden zombi haritası için yardım istemek üzereydim , şu son günlerim çok dolu geçtiği için bir türlü redstone partını kuramamıştım.

Bırakmazsan sevinirim , bu işi ametörce yapıyorsun fakat helali ile yapıyorsun , takip ettiğim mimarlardan birisin o sebepten ötürü bırakmamanı sana ŞİDDETle tavsiye ediyorum.
Kardeşim sen merak etme ben yapmayı bıraksam bile sana elimden ggeldiğince sonuna kadr yaardım edrim

swatkill040506070809

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
kardeş benle yap minecraft ta ödül aldım amerikada skype felan var cevap yaaz bu arada amerikadaki maplerden 1 milyon dahaiyi çok iyi maplar yapıyon helal olsun :D