KoseKoyun

> Koyunun Hası <
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, sahur için hazırlanırken üstümde bir şeyin gezindiğini farkettim (Dışarıda).
Ne olduğuna bakmak istedim. Söyle bir şeye benziyordu;

Bende üstümde gezinmesine izin verdim.
Bir süre sonra gezindiği yerler kaşınmaya başladı. Üfleyip uzaklaştırdım ancak yine üstüme geldi. Birkaç denemenin ardından elime alıp çimenliğe bıraktım. Ama ne yazık ki 2 dakika geçmeden tekrar beni buldu.
Neler yapabilirim ?
Not: Öldürmeye vicdanım el vermiyor.
Not2:Kafası vücudundan daha büyük.
Not3:Toto kısmında iğne gibi bir şey var.
Not4:Hıyar verdim seve seve yedi.
Benzer Resim;

Şimdiden teşekkürler :şapka:
Siz belki yardım edersiniz:
@Erenbulbul @TheİnegölKöfte @BlueLemon @afesraca @adenzu54 @KoseKoyun @Neutrally @StableDeveloper

Emirinnr

eretnaturk.com emir.kim
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Bir markete git reyd al ve üstüne sık ama dikkat önlem olarak yüzüne BİM poşeti geçirebilirsin.

Emirinnr

eretnaturk.com emir.kim
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Sahur vakti sadece pideci açık burada :/
Pidecide vardır bence rica et, eğer yoksa eline bir daş al batlat bakkalın camını uçur reydi al cam-çerçeve bide reydin parasını kasaya bırak ordan uzaklaş ve project bim'i başlat ._.

KoseKoyun

> Koyunun Hası <
En iyi cevaplar
0
Pidecide vardır bence rica et, eğer yoksa eline bir daş al batlat bakkalın camını uçur reydi al cam-çerçeve bide reydin parasını kasaya bırak ordan uzaklaş ve project bim'i başlat ._.
Cidden sağol acısız bir şekilde öldü ama bende zehirlendim galiba. BIMin poşetleri delikli galiba :/

Emirinnr

eretnaturk.com emir.kim
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Cidden sağol acısız bir şekilde öldü ama bende zehirlendim galiba. BIMin poşetleri delikli galiba :/
Bişe olmaz boşver sabaha geçer olmadı 1 bardak su iç geçer ,_,

Sent from my iPhone using Tapatalk