UtkuÖZKAN
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
Bırakma değil de bir süreliğine ayrılma diyelim.Sen de diğer forumu bırakan üyelerin arasındasın artık.Onlar orada bir hatıra olarak kalacak ve forumu bırakan bazı değerli üyeleri unutmayacağız.
Bırakma değil de bir süreliğine ayrılma diyelim.Sen de diğer forumu bırakan üyelerin arasındasın artık.Onlar orada bir hatıra olarak kalacak ve forumu bırakan bazı değerli üyeleri unutmayacağız.
Geldiğin zaman kaldırırım. Sen bir ay forum da olma nickin bile unutulur.Bırakma değil de bir süreliğine ayrılma diyelim.
Artık Allah kerim.Geldiğin zaman kaldırırım. Sen bir ay forum da olma nickin bile unutulur.
Yeni nesile fırsat. Ayrıca bırakma değil de gurbetçilik gibi düşün. Gittim ama geri doneceğim.Üzüldüm her tanınan üye bırakmaya başladı![]()
Yeni nesilden iyiler gelse neyse de pek öyle gitmiyorYeni nesile fırsat. Ayrıca bırakma değil de gurbetçilik gibi düşün. Gittim ama geri doneceğim.
'Bırakma değil ara verme' demişÜzüldüm her tanınan üye bırakmaya başladı![]()
Artık Allah kerim. Sizlere emanet ediyoruz forumu.Yeni nesilden iyiler gelse neyse de pek öyle gitmiyor
En iyisi öyle düşünmek ☺Güle güle ben olaya öteki tarafı ile bakıyorum bir gün geleceksin oh ne güzel hadi çok geç kalma çabuk gel.
Ben yeni nesil e pek bırakmaya hevesli değilim.Yeni nesile fırsat. Ayrıca bırakma değil de gurbetçilik gibi düşün. Gittim ama geri doneceğim.
Kardeşim ikinci dönem başında ram bir şekilde aktif olacağım. Sadece bu konuya ileti atarım, bir de özel mesajlara. Uyarım var diye ben de reddedildim. Yeniden deneyeceğim ama....Ben yeni nesil e pek bırakmaya hevesli değilim.
O yüzden dişimi sıkacağım ve bütün işlerimi forum olmak dahilinde bir arada yöneteceğim.
2 gün boyunca düşündüm.
Bu bir süreliğine gitme kararı hayatın zorluklarına karşı pes etmektir bana göre
Pes etmek bana göre değil.
Bu forumdaki üyeleri bir kardeşim bir aile üyem olarak benimsedim. Her nerelerde ezildiklerinde onları kurtardım, ve buna devam edeceğim. Ayakta duracağım. Bu zorluklar beni yıldıramaz. Allah'ın gücü hariç hiçbir güç beni durduramaz.
Bu forumda moderatör olmak istedim. Reddedildim. Çünkü uyarılarım vardı. Uyarım varken mod. olmam çok zor.
Amacım bu forumu dünyanın en iyi, en ünlü, gereksiz kişilerden arındırılmış, 2013 havasında bir forum yapabilmek.
Bu forumda kafama taktığım gereksiz kişiler var. Onlar kendilerini bilirler.
Ayrılma Konusunda bile KORSAN - ORİJİNAL tartışması çıkaran olgunlaşamamış insancığa söylüyorum:
SIRF SİZİN GİBİLER YÜZÜNDEN HİÇBİR YERE GİTMİYORUM.
İster yöneticiler bana ban atsın. PC mi çökertsin ne yaparsa yapsın ben bir şeyi kafama bir kez takarım.
Kardeşim öncelikle yolun açık olsun. Bu forum bana emanet. Eğer geri dönecek olursan ne mutlu bize.