Biraz aralık

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Son zamanlarda noluyor bilmiyorum ama psikolojim eksilerde aklım sürekli karışık yaşam sevincim filan kalmadı apayrı bir dünya resmen, tabi burda duygu sömürüsü çakması şeylerde yapmıyacam ama forumu yada bütün bilgisayarı 1-2 hafta yada daha uzun süre bırakıyorum kendime bir şey yapmadığım sürece o aralıkta dönebilirim geri.
Muhtemelen sadece internetimi kesip uzun uzun düşünürüm yada oyun oynayıp unutmaya çalışırım bilmiyorum ama düzelene yada bu olaylar hafifleyene kadar internete yada foruma yada bilgisayara uğramam.
Kimseyi etiketlemiyorum olayı büyütmeye gerek duymuyorum sadece bilgilendirme için açtım konuyu hepinize iyi forumlar.
Ek olarak skype ve hamachiyi yarın kapatıyorum temelli geri döndersem tekrar açarım herşeyi merak etmeyin

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hoşçakal adını yazamadığım arkadaşım daha sonra görüşürüz iyi bir seçim yapmışın tebrikler

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
En doğrusu bu aslında.Bütün bu oyunlar forumlar internet,bizi gerçek hayatta dengesiz ve kırılgan yapabiliyor.kendine zaman ayırma kararın iyi. keşke herkes örnek alsa

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
En doğrusu bu aslında.Bütün bu oyunlar forumlar internet,bizi gerçek hayatta dengesiz ve kırılgan yapabiliyor.kendine zaman ayırma kararın iyi. keşke herkes örnek alsa
Pek bilgisayardan yada oyunlardan olduğunu sanmıyorum yada onlar yapıyor bilemiyorum yaşama isteğim yok kısacası onu biraz düzeltmeye çalışırım yada daha beter olur neyse görücez

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
İnsanların davranışları çocuksu ve cıvık geliyor değil mi ?
Hepsini gırtlaklıyasın 'bi kere de adam olun lan !' diyesin geliyor.

Welcome to the Master League boy...
Yok sadece sürekli içimde tuhaf bir his var ve çok fena coşmaya başladı o his o yüzden biraz ara veriyorum düzelmesi umuduyla
Edit: tabi oda var

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bence Senin Sorunu ne olduğun biliyorum biraz dışarı çıkıp gezmek benimde öyle olduğum zamanlar oluyor biraz çıkıp geziyorum. hiçbir şey kalmıyor içimde
kısaca sanal alemden biraz uzaklaş :) Hadi Kolay Gelsin :) insan daralıyor içerde kala kala :D
Yok sorun dışarıdan geldiği için ara veriyorum yoksa çocukluğumdan beri hayatım bilgisayar başında geçti daha önce etki ederdi

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bana 2.5 gün internetsizlik 2.5 yıl gibi geldi o yüzden interneti bırakmam imkansız gibi bir şey gitmene üzüldüm keşke gitmeseydin ama gitmelisin psikolojin yerlerde dinlenmelisin hoşçakal görüşürüz.

*Üzüldü fakat üzüntü emojisi yapamıyor çünkü parantez tuşu rezillik level: god*