Birazda Eskiler ;(

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
2013 teması atın o best ti best.(Eski hesap 2013lük)
Edit : Buyrun efenim en sevdiğim temadır kendisi http://web.archive.org/web/20130602083544/https://forum.gamer.com.tr/

O temaları hatırlıyorum :(
Bence daha güzeldi o tema.

Her şeyiyle en güzeli bence 2014 yazıydı.

(Düşündüm de belki tema olarak çok güzel değildi ama forum doluydu en azından. Sohbet konuları açınca 5 sayfadan aşağı düşmüyordu. Şimdi aynı ilgi için birilerini ifşa etmek gerekiyor.)

Eski güzel günler işte.

Pilavlı Sohbetler vardı en güzeli... Her şey daha güzeldi. 30 dakikada bir sohbet konusu açılırdı. Nerede o eski forumlar :(

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pilavlı Sohbetler vardı en güzeli... Her şey daha güzeldi. 30 dakikada bir sohbet konusu açılırdı. Nerede o eski forumlar :(
Konunun ismini "Bilmemneli Sohbet Konusu" diye açardık altında her şeyden bahseder tartışırdık ya :ci: .Yaz ortası o sıcak günlerde "Klimalı Bedava İçecekli Sohbet Ortamı" konuları vs vs... :(

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Konunun ismini "Bilmemneli Sohbet Konusu" diye açardık altında her şeyden bahseder tartışırdık ya :ci: .Yaz ortası o sıcak günlerde "Klimalı Bedava İçecekli Sohbet Ortamı" konuları vs vs... :(
İnsanların egosu , kaba tavırları , kendini beğenmesi , aşağılaması bunlar olduğundan dolayı açılmıyor o konular.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnsanların egosu , kaba tavırları , kendini beğenmesi , aşağılaması bunlar olduğundan dolayı açılmıyor o konular.
Forumun bu anki döneminde dediğin insanlar çok var tabi ki.
Son konulara bakarsan eğer ki farketmişsindir skripttir plugindir serverdır odur budur yardım konuları açılıyor hep. Çok nadir açılıyor işte eğlencesine konular sohbet konuları rehber konuları felan..

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Son konulara bakarsan eğer ki farketmişsindir skripttir plugindir serverdır odur budur yardım konuları açılıyor hep. Çok nadir açılıyor işte eğlencesine konular sohbet konuları rehber konuları felan..
Ben o kadar eski bir üye değilim ama bunun sebebi de belki de gittikçe birbirimizden uzaklaşan,uzaklaştıran tavırlarımızdır.
Edit: Sonuçta ne abi,kardeş samimiyeti kaldı ne de insanlar arasındaki eski yakınlıklar hala böyle şeyler var ama eskisi gibi değil maalesef günümüz nesili herşeye temkinli yaklaşıyor.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Ruh hali

Egoist değil de duyarsız çok. Millet konuşmak için değil server tanıtımı veya eklenti/harita için geliyor çoğunlukla. Bundan daha normal bir şey yok ama eskiyi arıyor insan.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben o kadar eski bir üye değilim ama bunun sebebi de belki de gittikçe birbirimizden uzaklaşan,uzaklaştıran tavırlarımızdır.
Eski arkadaşlıklar aslında şimdi çok görülmüyor forumda haklısın.
Egoist değil de duyarsız çok. Millet konuşmak için değil server tanıtımı veya eklenti/harita için geliyor çoğunlukla. Bundan daha normal bir şey yok ama eskiyi arıyor insan.
O konuları açmalarında bende bir sakınca bulmuyorum en doğal hakları Skript yardım diye bir kategori var adam sıkışmış konu açabilir ama dediğin gibi "eskiyi arıyor insan." Benimde var dı bir kaç tane öyle konularım " Hamachili Server Skypelı Arkadaş Aranır" vs vs. Ortam güzeldi desek daha hoş olur.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Açanlar iyi niyetle açıyor yorumda egosunu tatmin etmek isteyen insanlar çok bilmiş tavırla ya aşağılıyorlar yada saçma bir şeyler yazıyorlar. Çoğu kişinin kendini beğenmişliğini yada çocukluğunu bırakması gerek.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Şahsen bu sürekli skript yada diğer yardım konuları açanlar forumda araştırma bile yapmadan açıyor. Ben bu konuda size katılmıyorum. Forumda aynı hataları sürekli arkadaşlar cevaplıyor. Aynı konular sürekli açılınca forum gereksiz kirleniyor. Araştırıp baksalar tüm sorunlarına cevap bulabilirler.

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forum bu iyi şeylerde görür kötü şeylerde. Ama özellikle minecraft oyuncularının forumları sadece işleri düştüğünde kullanması sıkıntılı forumda hep aynı kişiler yardımcı oluyor ve hep yeni hesaplar açılıp yardım isteniyor.
Buda ortamı sıkıyor yeni konulara bakınca plugin-sunucu vs.Düşünmesi bile sıkıyor .s

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam uyaaağn mamoş mamoooğş uyaağn müziğini fısıldarken bu konuyu görmem...