BİRAZDAN AÇILACAK OLAN SERVERİME BOMBA GİBİ ALIM YAPIYORUM!!

alperenterzi66

Marangoz
En iyi cevaplar
0
merahaba arkadaşlar ben Alperen bu gün serverime bir alım yapacağım alımlar :
1admin
1mod
2builder
2rehber

gelmeyi unutmayın ip :YozgatCraft.aternos.me
10 dkya açılır !

bioflugel

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kardesim git batihostdan fln al aternos ne ya free sw aliyorsun boyle yapma ve zaten sw dolmaz aternos sw gelen yok
ve bu arada hata verebilir ben actim bi kere guzel swydi sw 0 landi bilmem ne oldu
ve youtubeye bi video yuklicem istersen linkini atam aternosa skript kurmak

iyi gunler

KahramanNW.batihost.com
Admin:bioflugel
Herseyi Sizin Icin Yapiyoruz|Hub Sununcu|SkyBlock|Faction Eglenceye Ne Dersin ? Bekleme Sende Gel

KafamaTersGeldi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar adam istediği sunucuyu açar sizene?? isterse gelişsin isterse gelişmesin yani sizine ? siz direk batihost aldınız her şey önünüze hazır sunuldu.. o server kapandı batihosta ticket attınız.. batihost size önerilerde bulundu.. her şey size hazır geldiği için bilemediniz ne yapıcağınızı.. hazır para verip server açmak kolay.hem bir servere avel gibi 60 tl'de vermiyor millet. bana göre bir oyun hostingine 60 tl verilmez maksimum 20 tl verilir bana göre tabi bana göre bu siz 60 tl verin azcık aklınız olsa batihostdan server açmayıp rdp makine alıp aylık 30 tl felan oluyo mesela:
batihosta 25 tl verip 1gb ramlık server açabilirsiniz.
ama normal 1 gblik makine 15 20 tl gibi bir miktar .. ama işte siz hazır alıştığınız için bu vps'de hiçbirşey yapamazsınız :D
akıllı olan bir insan gidip addonflydan vps makine alıp adminstatora giriş yapıp bedava olarak 1 gb ramlık sunucu alabilir :) siz bunu bilmiyorsunuz ve aternos server.pro gibi serverler açanlara laf atıyorsunuz. şu üstte dediğim şeylerden daha aranızda batihost alıp vps 'nin ne demek olduğunu bilmeyen zekilerde var... alperen kardeşim şimdi sana gelelim..
aternosu byük ihtimal paran el vermediği için veya ailen izin vermediği için açıyorsun. aternos bedavalarda bana göre en iyi 2.cisi şimdi size sayacağım.
1) internetinizi düzeltin ve kendi bilgisayarınızdan açarsanız hem istediğiniz kadar ram verirsiniz. hemde internetiniz iyi olduğu için lag olmaz.
2) aternos, neden çünkü 968mb bi ram miktarı var eksik yönü ftp yok.
3)serveromat burda 1 günlüğüne 2 gb ram sahibi oluyorsunuz..
4) server.pro burası insan olmayınca kapanmıyor 1 saatde gelip renewlerseniz hep açık olur.
5) asla tavsiye etmem ploudos.me Nedeni: ram neredeyse yok.. 5 dakika sonra kapanıyor. ve ftpye dışarıdan plugin yükleyemiyorsunuz.
ama dediğim gibi buraya bakarak açabilirsin ama bunlarla gelişirmisin gelişen var ama öyle çok byük serverler bekleme ama adamlar sıkılıp gelip oynarlarsa ne mutlu sana..
bu arada batihost server alıp hala aynn diye kısaltıp yazan arkadaşlar bir şey yapıyorsunuz sanmayın..

alperenterzi66

Marangoz
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar adam istediği sunucuyu açar sizene?? isterse gelişsin isterse gelişmesin yani sizine ? siz direk batihost aldınız her şey önünüze hazır sunuldu.. o server kapandı batihosta ticket attınız.. batihost size önerilerde bulundu.. her şey size hazır geldiği için bilemediniz ne yapıcağınızı.. hazır para verip server açmak kolay.hem bir servere avel gibi 60 tl'de vermiyor millet. bana göre bir oyun hostingine 60 tl verilmez maksimum 20 tl verilir bana göre tabi bana göre bu siz 60 tl verin azcık aklınız olsa batihostdan server açmayıp rdp makine alıp aylık 30 tl felan oluyo mesela:
ama normal 1 gblik makine 15 20 tl gibi bir miktar .. ama işte siz hazır alıştığınız için bu vps'de hiçbirşey yapamazsınız :D
akıllı olan bir insan gidip addonflydan vps makine alıp adminstatora giriş yapıp bedava olarak 1 gb ramlık sunucu alabilir :) siz bunu bilmiyorsunuz ve aternos server.pro gibi serverler açanlara laf atıyorsunuz. şu üstte dediğim şeylerden daha aranızda batihost alıp vps 'nin ne demek olduğunu bilmeyen zekilerde var... alperen kardeşim şimdi sana gelelim..
aternosu byük ihtimal paran el vermediği için veya ailen izin vermediği için açıyorsun. aternos bedavalarda bana göre en iyi 2.cisi şimdi size sayacağım.
1) internetinizi düzeltin ve kendi bilgisayarınızdan açarsanız hem istediğiniz kadar ram verirsiniz. hemde internetiniz iyi olduğu için lag olmaz.
4) server.pro burası insan olmayınca kapanmıyor 1 saatde gelip renewlerseniz hep açık olur.
5) asla tavsiye etmem ploudos.me Nedeni: ram neredeyse yok.. 5 dakika sonra kapanıyor. ve ftpye dışarıdan plugin yükleyemiyorsunuz.
ama dediğim gibi buraya bakarak açabilirsin ama bunlarla gelişirmisin gelişen var ama öyle çok byük serverler bekleme ama adamlar sıkılıp gelip oynarlarsa ne mutlu sana..
bu arada batihost server alıp hala aynn diye kısaltıp yazan arkadaşlar bir şey yapıyorsunuz sanmayın..
sağol kardeşim sonunda cevap verdin zaten imkanım olsa batihosttan paralı açarım belki açamıyorum hem aternosta beleş hemen kolay pller var bence iyi beğenmeyen gelmez bu kadar.. yetkili olmak isteyende hemen gelir.

delete_clem

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Ilk önce oyuncuların emeği gidiyor. Mesela adam paralıya geçeceğiz diyor. Insanlar inanıp katılıyorlar. 1 gün sonra sunucu gg herkesin emeği boşa gidiyor. Ilk önce batihost a 60 tl veriyoruz çünkü kalite var. Kendi rp sunucumu açacaktim. Bu yüzden seçtim. Aynı zamanda şu addonfly vs gibi yerlerden sunucu alıyorsun. Ama sorun çıktığında kendin uğraşıyorsun. Sen az para verip kendin uğraşıyorsun. Server bozulsa kendin mi yapacaksın? Valla sen uğraş dur. Sen devam et böyle

SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KafamaTersGeldi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
nerden biliyorsun adamın yalan söyleyeceğini ?? sana yalan borcumu var sen aç kendi sunucunu arkada adam gibi otur kardeşim sanane milletin emeğinden? sen sanki dünyada herkesin emeğini önemsiyorsun. yere attığın çöpü adamlar temizliyor onların emeği değilm??