arkadaşlar adam istediği sunucuyu açar sizene?? isterse gelişsin isterse gelişmesin yani sizine ? siz direk batihost aldınız her şey önünüze hazır sunuldu.. o server kapandı batihosta ticket attınız.. batihost size önerilerde bulundu.. her şey size hazır geldiği için bilemediniz ne yapıcağınızı.. hazır para verip server açmak kolay.hem bir servere avel gibi 60 tl'de vermiyor millet. bana göre bir oyun hostingine 60 tl verilmez maksimum 20 tl verilir bana göre tabi bana göre bu siz 60 tl verin azcık aklınız olsa batihostdan server açmayıp rdp makine alıp aylık 30 tl felan oluyo mesela:
batihosta 25 tl verip 1gb ramlık server açabilirsiniz.
ama normal 1 gblik makine 15 20 tl gibi bir miktar .. ama işte siz hazır alıştığınız için bu vps'de hiçbirşey yapamazsınız

akıllı olan bir insan gidip addonflydan vps makine alıp adminstatora giriş yapıp bedava olarak 1 gb ramlık sunucu alabilir

siz bunu bilmiyorsunuz ve aternos server.pro gibi serverler açanlara laf atıyorsunuz. şu üstte dediğim şeylerden daha aranızda batihost alıp vps 'nin ne demek olduğunu bilmeyen zekilerde var... alperen kardeşim şimdi sana gelelim..
aternosu byük ihtimal paran el vermediği için veya ailen izin vermediği için açıyorsun. aternos bedavalarda bana göre en iyi 2.cisi şimdi size sayacağım.
1) internetinizi düzeltin ve kendi bilgisayarınızdan açarsanız hem istediğiniz kadar ram verirsiniz. hemde internetiniz iyi olduğu için lag olmaz.
2) aternos, neden çünkü 968mb bi ram miktarı var eksik yönü ftp yok.
3)serveromat burda 1 günlüğüne 2 gb ram sahibi oluyorsunuz..
4) server.pro burası insan olmayınca kapanmıyor 1 saatde gelip renewlerseniz hep açık olur.
5) asla tavsiye etmem ploudos.me Nedeni: ram neredeyse yok.. 5 dakika sonra kapanıyor. ve ftpye dışarıdan plugin yükleyemiyorsunuz.
ama dediğim gibi buraya bakarak açabilirsin ama bunlarla gelişirmisin gelişen var ama öyle çok byük serverler bekleme ama adamlar sıkılıp gelip oynarlarsa ne mutlu sana..
bu arada batihost server alıp hala aynn diye kısaltıp yazan arkadaşlar bir şey yapıyorsunuz sanmayın..