Birden fazla skript isteği

DRAGON19052

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Birinci isteğim demir spawner olsun. 5sn de 1 demir versin oranlarla 4 demir 2 demir falan versin. Adam /demirsp al yazsın parasından 9m azalnsın ve demir sp versin. Dia block falan isticemde onları ben kendim kopyalayıp eeditlerim sıkıntı yok.. Bide buna perm eklerseniz güzel olur.
İkinci isteğim adam /çekilis dediğinde altta mesaj olarak "Lütfen /cekilis miktar şeklinde kullanınız" desin. Adam sonra "/cekilis 10000" yazdığında altta "xxx adlı oyuncu xxx kadar cekils başlattı iyi şanslar." yazsın. Sonra allta "xx saniye sonra cekilis biticek" yazsın. En sonda "xxx adlı oyuncu çekiliş kazandı hayırlı olsun" yazsın. Buna belli bi perm olsum belli bi rütbeden sonra cekilis yapılsın. Şimdiden teteşekkürler.
Üçüncü isteğim adam mesela oyunculara yetkili nasıl olurum yazdığında direk sadeve onda gözükecek şekilde "Yetkili şartları için /warp yetkili ye git" git yazsın. Veya adam "para" yazdığında "spawner alarak para kasabilirsin" yazabilir. Siz yazın ben onları çoğaltıp eklerim. Şimdiden teşekkürler.
Biliyorum biraz fazla ama hepsini tek kişi yapamaz yapmasında zaten. 3. Zor geldi bana ama neyse sizler işin uzmanısınız siz bilirsiniz. Şimdiden teşekkürler..

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hazır skriptleri bile hazır istiyorsun çüş artık!
Bir zahmet aramalısın.