Birgünde Şans Eseri 2 Wither Boss Öldürdüm

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba forum.gamer (?) yada minecraftturk üyeleri bugün bazılarınıza garip gelebilecek (ki bana ziyadesiyle garip geldi hatta öğrendiğimde şok oldum çılgına döndüm kalbim küt küt attı) bir olay yaşadım.

Birkaç hafta (ay gün ?) önce bir konu açmıştım Wither Boss la ilgili , şöyle özetleyeyim Wither Boss spawnlamıştım yeryüzünde spawnladım yani mağarada değil ve zırhlarım güçsüz olduğu için beni öldürmeyi başarmıştı , öldürmekle kalmamıştı evim yakın olduğu için oradaki köylüleri atları koyunları tavşanları inekleri tavukları yani tüm canlıları öldürmüş ve devasa büyüklükte bir yarık açmıştı. (Hayvanlardan bazılarını o öldürmesin item gelsin bana diye ben öldürdüm >:) ) neyse sonra ben bunu öldüremedim sonuç olarak ve ağır hasarlar verdi keyfim kaçtı oyundan çıktım

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ardından girdim ve boss ortalarda yoktu , fazla uzaklaşmamıştır az ötede yaratık kesiyordur diye dokunmadım aramadım bile yani madene giriştim iskelet otomatik exp farm yaptım spawner bulup , neyse baya gelmiş pro 4 blast pro 4 ler falan , (biraz karmaşık oldu farkındayım üzgünüm bu arada bu zaman aralığında 1 kere 12 bin blok öteye yürüyerek atımla raylarla gittim geldim) neyse en sonunda karşısına çıkmaya hazırdım ,onunla savaşmak için herşeyi hazırladım evin yakınlarına olabilecek her yere baktım fakat bulamadım sonra umudu kestim yani bulamadım kayboldu o artık dedim ve nethere yeni bir wither aramaya çıktım , 2 kafayı az buçuk kolay hallettim fakat 3. kafa için 50-100 tane kesmişimdir belki (wither skeleton) neyse kısa keseyim işte boss yerini hazırladım mağaraya 15-20 sn de falan kestim kolayca , sonra eve dönüp mutluluğumun keyfini çıkardım beacon falan yaptım

ayrıca önceden yıkılan yerleri falan tamir ettim son birkaç şeyle ilgilenirken creeper patlama sesi farkettim abi tamam herhalde iskeletle falan kapıştılar öyle bir şey oldu *bu arada evimin oralardayım* sonra 1 kez daha geldi Allah Allah dedim garibime gitti , daha fazla gelmeye başlayınca anladım ki bu wither boss ' un patlama sesleri , öyle bir heyecanlandım ki hemen bowumu çektim ama o kadar yakın olmasına rağmen ses yeryüzünde bir şey yokmuş tüm iksirlerimi altın elmamı hazırladım sesin geldiği mağaraya girdim ve bu manzara ile karşılaştım :

Meğersem tam olarak altımdaymış ve baya bi süre hiç farketmemişim neyse artık wither boss öldürüldü ve diyar huzura karıştı !

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Tamamda ben otomatik wither farm yaptığımı hatırlıyorum. :D (Modluda)

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Peki

Hangi modun yardımıyla Bu da neüy!? spawnerin içine wihter bossu mu koydun
Thermal Exp. Automonous otomatik blockları ve kafaları koyuyor. Draconic Rev.'in mob grinder'i wither'e tek atıyor. EnderIO ise wither'in etraftaki blockları kırmaması için dekoraftik block sağlıyor. 3 mod ile tam otomatik wither. :/ Ki eğer avaritia gibi bir mod veya draconic gibi bir mod varsa nether star çöpten farksızdır.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Thermal Exp. Automonous otomatik blockları ve kafaları koyuyor. Draconic Rev.'in mob grinder'i wither'e tek atıyor. EnderIO ise wither'in etraftaki blockları kırmaması için dekoraftik block sağlıyor. 3 mod ile tam otomatik wither. :/ Ki eğer avaritia gibi bir mod veya draconic gibi bir mod varsa nether star çöpten farksızdır.

Peki soul sandı anladım da kafaları nasıl buluyorsun