biri yardım etsin server lara giriş yapamıyorum! :(

someone* :)

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama server lerin biçoğuna giriş yapamıyorum connection timed out felan yazıyor. girdiklerimde de karanlık bir yerde doğuyorum hareket edemiyorum vs. çözüm önerisi olan?

eren8652

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben hiç giremiyorum fakat sen bir açıliştaki forces update ye bas ondan kaynaklanıyo olabilir iyi akşamlar

Ahmet Berk TAŞ

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
DNS değiştirmek işe yarayabilir ancak format atmayı da dene bence aynı sorun arkadaşımda da vardı format atınca geçti.

_DevilGuard_

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Connection Timed Out Hatası Çözümleri

Karşılaştığınız bu hatasının olası çözümlerini şu şekilde sıralayabiliriz:

Bir servera girmek için belirli bir süreyi aşarsanız bu hata gelebilir.
Hata serverin açık olmadığı anlamına geliyor. Yani serverin sahibi serveri açması gerekiyor. Siz de servere girmeye çalışırken aynı hata geliyorsa sizde serverinizi açmamışsın demektir.Eğer serveriniz hamachiyse ve server açıksa serverin hamachi ağına girmelisiniz.
İnternet hızından dolayı giremiyor ve connection timed out hatası alıyor olabilir.Masaüstünüzün bilgisayara ethernet kablosu takılı olduğu için internetten daha çok yararlanıyor.
Eğer oyunu korsan oynuyorsanız Multiplayer crack’ını yapmamış olabilirsiniz
Port açmamış olabilirsiniz port açın.
Sürüm uyuşmazlığı olabilir herkesin sürümü aynı olmalıdır.
Eğer yukarıdakileri denemiş ve hala hata almaya devam ediyorsanız:
Bu sorunu çözmek için öncelikle Minecraft’ı tamamen silin. Aynı zamanda %appdata% klasöründen de silin.Demek istediğim tamamen oyunu kaldırın.Daha sonrasında dns değiştirin ve şunları yapın (8.8.8.8 , 8.8.4.4)
Dns değiştirdikten sonra Başlat > Çalıştır komutu olarak “ipconfig /flushdns” yazın ve modemin adaptörünü çekin. Yaklaşık 10 saniye bekledikten sonra tekrar takabilirsiniz.
Bilgisayara bu sırada reset çekiyoruz. Reset işlemi bittikten sonra Minecraft’ı tekrar indirin ve yükleyin. Girmek için öncelikle hiçbir şey yazmadan bomboş girin. Ip numarasını ekleyin ve kapatın. Tekrar açıp kullanıcı adınızı yazarak oyunu açın.