Harikulade
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Yeni teamspeak serveri açtık 50kişilik güzel birtane havalı resim atın yeter şimdiden teşekürler
Her resim atanın mesajını beğenicem 1kere
Her resim atanın mesajını beğenicem 1kere
Konunun neresi saçma ? Adamın resime ihtiyacı var ve bize ihtiyaç duymuş. Bizde yardımcı olmaya çalıştık.Bunu anlamamandaki sebep nedir bilemiyorum.Şöyle saçma sapan konular açmayın!
Yeni teamspeak serveri açtık 50kişilik güzel birtane havalı resim atın yeter şimdiden teşekürlerKonunun neresi saçma ? Adamın resime ihtiyacı var ve bize ihtiyaç duymuş. Bizde yardımcı olmaya çalıştık.Bunu anlamamandaki sebep nedir bilemiyorum.
Konunun yerinden değil bundan şikayet ediyorum@ByTheEfsane Böyle bir isteğin olması anormal bir şey değil. Hem konu yeride doğru sayılır.
Kardeşim karşında özür dilerimmı var 2 defa tekrarlıyorsun adam akıllı sorunun neyse anlat bizde yardımcı olalım sanada. 50 Kişilik derken 50 Kişiyede galiba 1 tane fotoğraf istemiştir. 50 Kişiye 50 farklı fotoğraf atılmaz zaten.Sen yanlış anlamışsın olayıKonunun yerinden değil bundan şikayet ediyorum
Yeni teamspeak serveri açtık 50kişilik güzel birtane havalı resim atın yeter şimdiden teşekürler
50kişilik güzel birtane havalı resim atın yeter
50kişilik güzel birtane havalı resim