Birkaç Karakter Renderi Çalışmam

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamlar arkadaşlar, ben Ardart! Bugün sizlere önceden yapmış olduğum birkaç minecraft karakterinin renderini paylaşacağım. Bu renderleri önceden yapmıştım, paylaşmak şimdi aklıma geldi. Renderların neyi eksik, neyi kötü, hangi karakterleri yapayım, ve görüşlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum. İyi forumlar! :D

Korsan:

Oburiks:

Asteriks:

Viking:

Ork:

(Taze Çıktı) Kazana Düşmüş Oburiks!;

(En yenisinden) Ata binmiş Oburiks! ;

NOT: Arkadaşlar, kostümler bana ait değildir, ama pozisyonlar ve renderler bana aittir. Hangi programla yaptığımı merak ediyorsanız Blender adlı programı kullanarak yaptım.

Son düzenleme:

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Oburiks Hoşuma Gitti Göbeği Az Olmuş Sadece B)
Görünce Nedense Aklıma Bir İksir Kazanının İçine Düşüp Böyle Olduğu Geldi Ve O Kazan İle Birlikte bir şey Yapsan Gayet Güzel Olurdu :D
Mesela Kazanı Hafif Yuvarlağımsı Yapıp İçinde İksir Particleleri Fıştıran Ve Kaseyle Oburix İksir İçerken :p

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oburiks Hoşuma Gitti Göbeği Az Olmuş Sadece B)
Görünce Nedense Aklıma Bir İksir Kazanının İçine Düşüp Böyle Olduğu Geldi Ve O Kazan İle Birlikte bir şey Yapsan Gayet Güzel Olurdu :D
Mesela Kazanı Hafif Yuvarlağımsı Yapıp İçinde İksir Particleleri Fıştıran Ve Kaseyle Oburix İksir İçerken :p
Çok güzel bir fikir! Bir aralar yapacağım bunu. :D

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Resimleri çok beğendim ve bende bunları gibi şeyler yapmak istiyorum. Sen blender'ı tavsiye edermisin yani öğrenmek kolay olurmu ?

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim Oburiks ve Asterisk hoşuma gitti. Ama tabii ki de diğerlerinde başarılıydı. Tebrik ederim senden biraz daha render bekliyoruz :).

Son düzenleme:

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunları alıyorum bazı yerlerde işime yarayabilir, sorun olur mu?
Hiç sorun olmaz kullanabilirsin, yalnız skinler (kostümler) bana ait değil. :)[DOUBLEPOST=1429984311,1429984195][/DOUBLEPOST]
Resimleri çok beğendim ve bende bunları gibi şeyler yapmak istiyorum. Sen blender'ı tavsiye edermisin yani öğrenmek kolay olurmu ?
Blender Cinema4D'den daha kolay diye biliyorum. Eğer bu işlerde en iyisinden başlamak istiyorsan Autodesk Maya'yı kullanabilirsin. Blenderı öğrenmek kolaydır. Sadece bazı ara tuşlar var, olnarı öğrenirsen bunları kolaylıkla yapabilirsin. :)[DOUBLEPOST=1429984348][/DOUBLEPOST]
Benim Oburiks ve Asterisk hoşuma gitti. Ama tabii ki de diğerlerinde başarılıydı. Tebrik ederim senden biraz daha tender bekliyoruz :).
Görüşlerini belirttiğin için çok teşekkür ederim. :)