Birkaç Soru

erdemefe07

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleyküm Arkadaşlar

1-)Ben kendi bilgisayarıma server kurabilir miyim ? (Hamachisiz) Kurarsam Ip Adresim ne olur ?
2-)Minecraft Serverler Bir Bilgisayarda (VPSDE) kuruluyor ama ipleri fakklı oluyor mesela bizim ipmiz 192.168.1.103 gibi ama öbür serverler 46.20.1.98:1165 -
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
gibi ipleri oluyor bu nasıl oluyor ?
3-)serverime özel launcher yapabilir miyim ?
4-)rcon ve rtoolkit nedir ?

Lütfen Yardım Edin Şimdiden Teşekkürler

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
1-Kurabilirsin sanırsam ama internetin iyi değilse kurma daha iyi...
3-Kodlama bilgin varsa neden olmasın?

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Rcon, bir sunucunun konsoluna uzaktan bağlanmaktır.
Rtoolkit, bir eklentidir.
Yapabilirsin.

erdemefe07

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-Kurabilirsin sanırsam ama internetin iyi değilse kurma daha iyi...
3-Kodlama bilgin varsa neden olmasın?
Ben kurdum ama serverime sadece ebn girebiliyorum başka birisi giremiyor güvenlik duvarım da kapalı ip adresim 192.168.1.101 oluyor ama arkadaşım minecraftta giremiyor

Hangi Kodlama Dili İle Yapılabilir mesela c# ile yapılabilir mi ?[DOUBLEPOST=1421003883,1421003840][/DOUBLEPOST]
Rcon, bir sunucunun konsoluna uzaktan bağlanmaktır.
Rtoolkit, bir eklentidir.
Yapabilirsin.
Rcon bağlantısını nasıl kurabilirim ? hamachili servere olur mu ?

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Ben kurdum ama serverime sadece ebn girebiliyorum başka birisi giremiyor güvenlik duvarım da kapalı ip adresim 192.168.1.101 oluyor ama arkadaşım minecraftta giremiyor

Hangi Kodlama Dili İle Yapılabilir mesela c# ile yapılabilir mi ?[DOUBLEPOST=1421003883,1421003840][/DOUBLEPOST]
Rcon bağlantısını nasıl kurabilirim ? hamachili servere olur mu ?
server.properties'ten rcon-enabled= true yapın. rcon-password ayarlayın.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

erdemefe07

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
IP adresimi öğrenip ne yapıcam ? 176.31.229.48.889 bilgisayarların ıp adresi mi ? Eğer öyleyse kendi bilgisayarlarına port açıyorlar modellerine değil ama izlediğim her videoda modemine port acıyorlardı. Ve bide 1 vpsye 2-3 tane server kurulabilir mi ?

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
IP adresimi öğrenip ne yapıcam ? 176.31.229.48.889 bilgisayarların ıp adresi mi ? Eğer öyleyse kendi bilgisayarlarına port açıyorlar modellerine değil ama izlediğim her videoda modemine port acıyorlardı. Ve bide 1 vpsye 2-3 tane server kurulabilir mi ?
Portu değiştirerel lurabilirsin.

erdemefe07

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
25565 yerine mesela 25566 yaptım ama ip hayla 192.168.1.101 olucak o ipyi naısl değiştirebilirim ?