Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birlikte bol bol eğlenebileceğim , beraber oynayacagım arkadas arıyorum :)
Minecrafta baslayalı 2 gün oldu , ama arkadaşım herşeyi öğretti birçokşeyi öğrendim portal falan kurdum çok iyi taktiklerim var... Skypem var yaşım 15 bu konuya yorum atabilirsiniz hamachi oluşturup oynarız
ama ben sabahları uyumadan normal kasitede hatta ister sem full kapasite oynaya biliyorum herkes istese oynar ama durumu müsayit olmuyor ama benim oluyor
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.