Birlikte kanal açacağımız arkadaş arıyorum.

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu okuyanlar ciddi düşünsün çünkü ciddi bir teklif çünkü bu işin ucunda gerçek hayatta var.
Ortak istediğim kişideki şartlar:
-Güvenilir.(açık ve net)
-Yerinde ne yapması ne etmesi gerektiğini bilen.
-Kitlesi büyük bir site olduğu için olgunluğa erişmemiş kişiler için yaş sınırı koyma gereği duydum.17 ve üstü olmalı.
-Sırf minecraft odaklı düşünmemeli.
-Eh, ne bencil ne de sülük gibi yapışan biri olmalı ki bu saydıklarımdan sonra öyle biri olmayacağı belli.
-Tabi bu kadar ciddi madde var ama öyle tuğla gibi birisi olmasın.Yani espri yapıp espri anlayabilecek kısacası muhabbetide olacak bir arkadaş lazım.
-Herşeyden öncesi bu işi sırf kanal projesi olarak düşünecek değil beni "ARKADAŞ" olarak görecek biri lazım.
-Mikrofonu videoda kötü olmayan seside çok insanları rahatsız edecek tonda olmayan birisi olması yeter.(tabii sesi kulağa hoş geliyorsa almam için kuvvetli bir neden oluşturabilir.)
herkes şimdi aşağıdan kızmı arıyorsun izdivaç programımı burası ne bileyim bu şartlar bizde yok çok şey istiyorsun vs. diyecek.Biliyorum böyle birini bulmak zor ama böyle kişilerinde olduğuna inanıyorum.Çünkü ben böyle bir kişiyim.Neyse arkadaşlar bunlar olmadan yapamazsınız sağlam bir kanal.Kısacası sağlam bir arkadaşlık kurabilecek birisini arıyorum.Yeri geldiğinde gerçek hayattada görüşürüz.Tabi cidden güvenilecek biriyse.Belirli olgunluğa gelmiş arkadaşlar anlayacaklardır beni küçük arkadaşlarımız biraz alınacaklar belki takmayacaklar sinirlecekler ama umarım zamanı gelince onlarda anlar bu isteğimi.