Birlikte Minecraft Oynamak İsteyen Girsin

KenJu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Sıkıldım kendi başıma uzun süredir oynuyorum ve aklıma geliştirecek bir şey gelmedi. Bende yanıma birini bulup beraber oynayalım dedim. Konu yeri yanlış olabilir kusura bakmayın biraz acelem var. Her neyse hamachi' den oynayacağız. Sadece tek bir kişi arıyorum. Bu arada en önemlisini söylemedim eğer eğlenebilirsek video da çekmeyi planlıyorum, kanalım var zaten. Neyse işte beraber oynamak isteyen yoruma yazsın beraber oynayalım filan diye bende cevap veririm filan :) Neyse arkadaşlar herkese iyi oyunlar...

Acemi_mob042

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yaşım 14 adım emrecan mnecraftı 1.2.3 den beri oynuyrum serverler konsundada bilgim var ekle beni skype adım: emrecan.emrecan014

KenJu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam gayet uygun gördüm, bende Batuhan yaşım 16 memnun oldum.

cancansari41

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bak kardeş yaşım 15 skype:ErenCan Sarı minecraft plugin felan anlamam ama survivalde üstüme yok
1 Günde dia zırh dizmişliğim war video felan sarar eğlenebliriz :) bu arada adım eren ekle skypeden

Acemi_mob042

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Senin ben beynini skiyim resimdeki adam siksin seni creeper kucağında hoplatsı nsen piç seni

cancansari41

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sana sadece şunu diom adres ver bana yarın bak bakiyim sanal alemde millete kufur etmek nasilmiş