EnoseneS
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
İlk Önce Merhaba Arkadaşlar Son 1 aydır kimseyle arkadaş olamıyorum ve zevksiz oluyor oyunlar en yakın arkadaşım bile artık benle ilgilenmiyor kalbimi kıranlar çok o yüzden güvenilir oyunlar oynayabileceğimiz ciddi ciddi satmıyacak yaşa takmıyacak abi gibi davranmıyacak arkadaş aranır. Olabilecek varsa skypem'den eklesin skype adım: enov.vone bu arada kendimden bahsediyim.
Adım:Muhammed Enes Sarıoğlu (soyadımla dalga geçmezseniz sevinirim)
Yaş:13 (şimdi bu abi gibi davranır demeyin davranmıyorum belirttim yukarıda saten)
Oturduğum yer: İstanbul
Hobilerim: Pc oynamak bu kadar
Güvenilir miyim ? = Evet
Oynadığım oyunlar: Mc LoL Speed Runners ama oynayabilecek kişi oyun önerirse ve güzel olursa direk oynarım.
Sevdiğim oyun türleri: mmorpg (tabii sararsa)
Eğer arkadaş olabilcek kişiyle iyi geçinebilirsek ASLA SATMAM.
Eğer hani beeelki 2-3 arkadaş bulabilirsem ve hepside iyiyse hepinizle oynamaya çalışırım ayırt etmem kimseyi
Arkadaş olabilcek varsa böyle mutlu olurum skypemi yine yaziyim
Skype: enov.vone (Hearch) diye çıkar oyundaki ismimde böyle LoL öteki oyunlarda fln
Adım:Muhammed Enes Sarıoğlu (soyadımla dalga geçmezseniz sevinirim)
Yaş:13 (şimdi bu abi gibi davranır demeyin davranmıyorum belirttim yukarıda saten)
Oturduğum yer: İstanbul
Hobilerim: Pc oynamak bu kadar
Güvenilir miyim ? = Evet
Oynadığım oyunlar: Mc LoL Speed Runners ama oynayabilecek kişi oyun önerirse ve güzel olursa direk oynarım.
Sevdiğim oyun türleri: mmorpg (tabii sararsa)
Eğer arkadaş olabilcek kişiyle iyi geçinebilirsek ASLA SATMAM.
Eğer hani beeelki 2-3 arkadaş bulabilirsem ve hepside iyiyse hepinizle oynamaya çalışırım ayırt etmem kimseyi
Arkadaş olabilcek varsa böyle mutlu olurum skypemi yine yaziyim
Skype: enov.vone (Hearch) diye çıkar oyundaki ismimde böyle LoL öteki oyunlarda fln