Bişiy Önerin

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Son zamanlarda uyku sorunu yaşıyom sabah 9'da uyuyabiliyorum anca bütün gece boş boş duruyorum film varsa bişi varsa önerin
sunucuya bile zor giriyorum herşeye hevesim kaçtı sıkılyo insan bütün gece yalnız dediğim gibi filmdir dizidir bişiy varmı

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Harry Potter serisini bitirebilirsin burda saat daha 2:32 orda 4:32 sabahlamana yardım eder yada taxi aradabir nostalji yap james bond falan izle yada arog gora gibi komedide olabilir kod vs ile uğraşıyorsan kodlama yap onlar hakkında düşün...

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Harry Potter serisini bitirebilirsin burda saat daha 2:32 orda 4:32 sabahlamana yardım eder yada taxi aradabir nostalji yap james bond falan izle yada arog gora gibi komedide olabilir kod vs ile uğraşıyorsan kodlama yap onlar hakkında düşün...
dediklerinin hepsini önceden denedim :(
"Stellaris" tavsiye ederim oldukça iyi bir strateji oyunu zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. Dizi olarakda izlemediysen PersonOfİnterest.
oyunu denicem ama dediğin dizinin bütün sezonlarını zaten izledim :(

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Kahve içiyorsan bırak. Onun yerine çay iç. Onun dışında enerji içeceği gibi bir şey içiyorsanda bırakmanı tavsiye ederim.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
saat akşam 8 ile sabah 9 arası uyanık olduğum için iyice saçmalıyorum günde 2 bardak su belki içiyom yemek desen 2 öğün uyku düzene girmiyor :/
Uykunu düzeltebilirsin, normalde sabah 9'da uyuyorsan bu gün 8'de veya 8:30'da uyu. Sonraki gün 7'de ondan sonraki günde 6'da bu şekilde yavaşça normale çevir. Uyumana yardım etmesi için süt iç ve daha fazla su iç.

DragonCrawLs

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Uyku hapı al diyen arkadaşı dinleme zira ben bir keresinde doktor tavsiyesi ile aldım ve iştah açıyor ve iştahın açılınca ve benim gibi 6 ay boyunca kullanırsan normalden 15 kg daha fazla kilolu oluyorsun. Hem parana hem vücuduna zarar.

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Marihuana kullanabilirsin.
Hem canın sıkılmaz.Hemde seni gevşeterek iyi bir uykuya dalma fırsatı verir.

NickWilde

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Eğer niyetin uyku düzenini rayına koymaksa ben bir kere 24 saat uyumamıştım sonra akşam uyumuştum. Sen de dene derim (dayanabilirsen) oyalanmak için de dizi falan izle ya da kitap oku (ben genelde onları yapıyorum).