Bitcoin ne zaman yükselecek?

bayoreo

the lord of oreos
Mesajlar
426
En iyi cevaplar
11
Beğeniler
787
Puanları
1,060
Ruh hali
minecraft-türk-oyun-forumu.png

1.png

Selam forum sakinleri! Bugün BitCoin'in ne zaman yükseleceği hakkında konuşacağız.BitCoin bir kripto para birimidir.Bunu herkes biliyor değil mi? O zaman konumuza geçebiliriz.

İnanın bana BitCoin'e yatırım yapan insanlar bitcoin'in ne zaman yükseleceği hakkında bir yanıt arıyor.Elimizdeki verilere göre Bitcoin 2017 sonuna göre %45 değer kaybetmiş,bir ara %50'lere kadar gerilemişti.Bu ani düşüş BitCoin yatırımcılarına endişe yaratıyor.
1.png

Amerikan Yatırım Markası Goldman Sachs Bitcoin'in yükselmesini bekleyenlere maalesef ki üzücü bir haber veriyor.Sachs BitCoin'in bir daha yükselmeyeceğini açıkladı.
Şirketin baş yatırım yetkilisi Sharmin Mossavar-Rahamani ise kripto paraların bir para biriminde olması gereken üç geleneksel rolü yerine getirmediğini açıkladı.Bu roller; Bir değişim aracına, bir değer deposuna ve bir ölçü birimine sahip olma. Rahmani, bu rolleri yerine getirmedikleri için sanal paraların dünya ekonomisinde bir yerleri olamayacağı görüşünde. Yatırım bankası bu yılın başında kripto para için ayrı bir birim oluşturmayı düşünüyordu.
1.png

Benim Görüşüm :
İnsanlar her ne kadar kripto para birimlerine yatırım yapsalarda Kripto Para Birimleri düşüyor.Yani açıkcası bir kripto para birimine yatırım yapmak, en başından beri çok riskli bir işti.Yani ne olacağını bilemiyoruz.Yani bana biraz daha madencilik yapmak mantıklı geliyor.Bir kısım para kaybediyorsunuz ama 1 Bitcoine 35 819.36TL vermiyorsunuz.Sadece bir ekran kartı alıp mining yapıyorsunuz.Biraz daha riski azaltıyorsunuz.Yine de Kripto Para Birimlerine artık güvenemeyiz.Hele bu saatten sonra.
1.png

İyi Forumlar arkadaşlar!
Bazı kısımları ve verileri Shift Delete net ten aldım.
 


Ekli dosyalar

  • 1533473543562.png
    1533473543562.png
    284.1 KB · Görüntüleme: 385

Üst