BiteSkyWars-Reloaded Sorunları

KingAmdin_YT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
1) SuperCensor plugin yüklü olduğu halde reklam, küfür vs. engellemiyor.
2) Ayrıca Essentials chat düzenlemelerin de işe yaramıyor.
3) İlk girişte düzgün spawna gidilmiyor (Skywars spawnda doğuyoruz. Batıyı ayarlarken doğuya bakıyor.) (EssentialsSpawn ve Skript olsa bile)
Farkediyoruz ki bu sorunlar BiteSkywars-Reloaded pluginden kaynaklanıyor.
Çözümü nedir?
Yardımınız için teşekkürler.

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
1) ayarlarını kontrol et.
2) tüm eklentilerini bize söyle, muhtemelen o özelliğe sahip başka bi eklenti var
3) skywars eklentisinde config dosyasında muhtelenen spawn la alakalı bi ayar vardır

KingAmdin_YT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
1) ayarlarını kontrol et.
2) tüm eklentilerini bize söyle, muhtemelen o özelliğe sahip başka bi eklenti var
3) skywars eklentisinde config dosyasında muhtelenen spawn la alakalı bi ayar vardır
Kullandığım sunucudan hazır pluginleri kullanıyorum. Skywars configin içinde chat formatı var o yüzden SuperCensoru etkilemiyor hatta EssentialsChatı da. Öyle anlayabiliyorum. Hiç ayarlamalarına gerek yok zaten hazır configler. Bu arada Skywars configleri türkçeleştirirken spawn, chat (chat format var sadece) ayarı görmedim. Önerebileceğiniz diğer Skywars plugin var mı?

efekec55

Team Arcenia
En iyi cevaplar
0
Kullandığım sunucudan hazır pluginleri kullanıyorum. Skywars configin içinde chat formatı var o yüzden SuperCensoru etkilemiyor hatta EssentialsChatı da. Öyle anlayabiliyorum. Hiç ayarlamalarına gerek yok zaten hazır configler. Bu arada Skywars configleri türkçeleştirirken spawn, chat (chat format var sadece) ayarı görmedim. Önerebileceğiniz diğer Skywars plugin var mı?
ProSkywars Öneririm

Skydentr

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Silip tekrar yüklemeyi deneyin. Veya çakışıyor olabilirler. Pluginleri paylaşmadığınız sürece elimizden bukadar gelir