{Bitmedi} Moğol Tespiti 2 Bölümü = İntikam!

TSB

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Moğol Tespiti 2 = İntikam

Merhaba Arkadaşlar 2. Macera Haritama Başladım Ama Moğol Tespiti 1 3 Tane Hatası Vardı Ve Kısaydı Ama Bunu Gerçekten Çok Uzun Yapacağım!

Peki Bu Haritada Nelermi Var?

Baya Bir Savaş Var !

Artık Yerlerde Basınç Plakaları Yok! Otomatik Çalışıyor!

Artık Her Şey Elle Yapıldı! Hangi Komutlar Var?

testfor @p[z,y,x,f] İle Komut Bloğuna Yazın Ama Bukadar Değil Komut Bloğunun Arkasını Güçlendirilmesi Lazım O Nasıl Olacak? Komut Bloğunun Arkasına 2 Tane Restone Sonra Onun Arkasına 2 Tane Kızıltaş Yenileyici Ters Şekilde Yani Biri Ters Biri Düz Onun Arkasınada 2 Tane Restone Koyun Sonra Kızıltaş Bloğu Koyup Hemen Kırın Eğer Hızlıca Yanıp Sönmüyorsa Bir Restoneyi Öldürün Ve Yine Koyup Yapmaya Çalışın! Sonra Komut Bloğunun Önüne Kızıltaş Karşılaştırıcısı Sonra Yenileyici Sonrada Restone Koyun Sonra Komut Bloğuyla İstediğiniz Bir Komutu Yazın! Bu Kadar

Tellraw İse Renkli Yazmaya Yarar /tellraw @p ["",{"text":""},{"text":"[Mesaj]","color":"İstediğiniz Bir Renk"}]

Renkler:

green

blue

red

yellow vb.

Summon Komutu da Var Bu Komut Yaratık Çağırmaya Yarar

Örnek : summon Zombie [x] [y] [z] Bu Çıplak Zombi Yaratmaya Yarar Zırhlı İstiyorsanız Alın:

Elmas: /summon Zombie [x] [y] [z] {Equipment:[{id:276},{id:313},{id:312},{id:311},{id:310}]}

Demir:/summon Zombie [x] [y] [z] {Equipment:[{id:267},{id:309},{id:308},{id:307},{id:306}]}

Ben Sadece Zombinin Demir Ve Elmas Setlisini Gösterdim Eğer 1.8ini İstiyorsanız İngilizcesiyle Yazın Ör:

{id:Diamond_chestplate}]}

Işınlanma Komutu: tp @p [x] [y] [z]

Kullandığım Bazı Komutları Yazdım Umarım İşinize Yarar :) Haritam Gelince Oynarsanız Çok Sevinirim Bu Arada Versiyonu : 1.7 - 1.7.10

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Renkleri değiştirmeni öneriyorum yani yeşil-kırmızı yapma! Renk körü insanlarda var aramızda.