CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun gayet basit. Benim yazdığım hikayeden siz devam ettireceksiniz ve böylece uzun bir hikaye olacak. Ben bitir diyene kadar bitirmek yasaktır (Eğer birisi bitirirse onun mesajını görmezden gelip yazın.) Oyun bittiği zaman bütün yazılanları bir yazıda toplarım ve okuruz ._.
Dipnot: Çok uzun hikayeler yazmayın. Maksimum 10 cümle.

Başlıyorum:
Geçen yine evden çıktım. Okula gidiyorum. Yolda iki tane çingene önümü kesti.

TİKITLİST

@Bay ZZ @Dantero @LordOfStrategy @SlayerRs
VEE!!
ONUR KONUĞUMUZ:

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kelebek çektiler fishbone böbreğime geçirdiler kan kaybından hastaneye kaldırdılar kurtulamadım şu anda cehennemden yazıyorum beleş wifi buldum

Uchiha_Madara

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonra bir garip duman yükseldi. Cehennem'den geri geldim. Garip bir şekilde duvarların içinden geçiyordum. Ben de sapıklık yapmaya başladımş. Derken adamın birisi beni gördü, bana vurmaya çalıştı, vuramayınca da beni süpürge ile içine çekti.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonra da ben geldim ve karşıma bir ordu ışınlandı. Bunlar benim için kolay lokmaydı ve kolayca yendim. Sonra dünyayı yok ettim :) İnsanlar da başka bir gezegene ışınlandılar ve yaşamlarına orada devam ettiler. O gezegeni de unutmuşum ve diğer tüm evrenleri, tüm galaksileri yok ettim. Şimdi yeni fark ettim ve yok etmeye geliyorum. :sinsi:

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam Geliyorum Derken Tanrı Yakaladı Ve Öldüm .Ama Bilinmezliğe Doğru Sürükleniyordum Ne Yapacagım Derken Derin Bir Uykuya Daldım. Uyandıgımda İse Hertaraf Simsiyahtı Işığı Arıyordum.

LordOfStrategy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ve Youtube'yi IŞİD'in hacklediğini anladım.Çünkü her video IŞİD marşına dönüşmüştü.Ve ana sayfada ALLAHU AKBAR! diye bir ses duydum.Ödümüm koptu.Ardından arkamdan biri sırtıma vurdu ve bayıldım.

LordOfStrategy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ama ölmemişti aslında.Hemen yerden kalktı.Hamama gitti temizlendi.Onlara bir daha gitmemeye karar verdi.Çok bitliydi.Hemen Hinduların önünde dana kestim.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Hindular üzerine atladılar ve işkence yapmaya başladılar.

Önce üzerine tüm insan çıktılarını döküp (anlamışsınızdır), bunları zorla yedirip içirdiler.

Sonra seni ters bir şekilde hadım edip onu da yedirdiler :(

Gibi bir hayal görecekken uyandım ve Hinduları bana işkence etmeden dövmeye çalıştım :(

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ve bana saldırmaya başladılar. hemen kaçıp bi mağaranın içine saklandım

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Mağarada kayboldum.

Ümidi kesmişken Jhin gördüm. Bana üç dilek hakkı verdi, Birinci dilekte 999 trilyon dilek hakkı istedim. Sonraki dilekte buradan kurtulmayı son dilekte de sonsuz dilek hakkı istedim.

Hepsini kabul etti :C

Jhin: