Bitmeyen Sw Problemleri :s

byfrodo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle herkeze merhabalar 2 gündür kaçtane problemle ilgili konu açtığımı unuttum ama bitmiyor dün çok güzel hamachili bukkit sw m de mapi yaptım 2 gündür yapıyorum sabah bi girdim:perhaps servedr is already running on that port pc resetledim güvenlik duvarı kapattım olmuyor kafayı yicem biri yardım ederse çok sevinirim şididen sağolun :S

byfrodo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bilen yardım edicek yokmu bu forum değilmi sizinde probleminiz olunca bizde yardım edicez uzun zamandır araştırıyorum bulamadım bir Allahın IN kulu bilmiyorumu off :S

byfrodo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
beyler problemi çözdüm siz yaredım etmesenizde buraya yazıyorum başına gelen arkadaş en azından bnm gibi uğraşmasın şimdi bn hamachi ip yi değiştirdim yeni ip yi propertiese koydum işlem tamamlandı sanırım ıp başkası tarafından kullanılınca bu meydana gelebiliyomuş bu kdr herkeze iyi akşamlar

Exoistic

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sebebi aynı bilgisayarda birde fazla server açmış olmandır. Bende yaşamıştım. kolay gelsin.

MaLaNG0

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar:
leptop umdada açık hamachi bendede bu port hatası geliyor fakat ondan oldugunu sanmıyorum bana HAMACHİ ip değiştirmeyi bi gösterirmisiniz?

Exoistic

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Gösterecek bir şey yok. Hamachiyi kaldır kaldırırken tüm kullanıcı verilerini sil gibi bir seçenek var onu işaretle ve sil. Sonra yeniden yükle ip değişir ama katıldığın ağlar listenden ve oluştıurduğun ağlar silinir.