Skype bölümüne Skype adresinizi yazmanız gerekiyor. Lütfen düzenleyin.Ad: Sefa
Soyad: Yalçın
Tecrübeleriniz: Market & Spawn V.B.
Türkçeyi iyi kullanıyor musunuz?: Evet
Ekran görüntüsü: (Şart değil) vercektimde skypeden de yoliyabilirim
Eklemek istedikleriniz: WG Bilgim Güzeldir!
Skype adresinizi ekledim fakat kabul etmiyorsunuz.Ad: Berke
İstenen Yetki: Yönetici
İstenen Yetki Hakkındaki Tecrübeleriniz: Cogu Yerde Gorev aldım Tecrubeliyim ama yinede acıklayayım.
-Server Durumuyla İlgilenebilirim
-Gerektiginde Oyuncuların Sorununu Gidermeye Calısırım
-Yönetici olmaktan asla sıkılmam , Gorevimi en iyi bir sekilde yapmaya calisirim (Cıvıtmam)
-Oyuncuların Hakaretleri vb. Seylerde sakinligimi korurum
-Oyuncularla iyi anlasabilirim
-Konusmalarima dikkat ederim yazim hatasi yapmamaya calısırım
Kısacası Gorevime sadık bir insanım..
Günde Online Kalma Sürem: Hafta ici 6-7 saat hafta sonu 9 saat veya ustu
ts3 üm var
skype Berke Leejey
Kusura bakmayın fakat sizi almamız mümkün değil. Yaşım 17 diyorsunuz fakat dilinizi konuşmayı bile bilmiyorsunuz. Yeterli olgunluğa sahip olduğunuzu düşünmüyorum. Herkes gibi başvuru yapsaydınız belki bir şansınız olabilirdi.milesso.gamer ekle mimar olurum muhteşem buildırım rokko benim ögretmeniiiiim kısacası mimar olcem .-. 17 yas .s
Benim başvuruma cevap bile vermediniz.Ts3 var.Skypeyide az çok düzelttik.Kusura bakmayın fakat sizi almamız mümkün değil. Yaşım 17 diyorsunuz fakat dilinizi konuşmayı bile bilmiyorsunuz. Yeterli olgunluğa sahip olduğunuzu düşünmüyorum. Herkes gibi başvuru yapsaydınız belki bir şansınız olabilirdi.
Ciddi bir başvuru olduğunu düşünmüyorum fakat yine de cevap vereyim. Sizi almamız mümkün değil. Ayrıca rapor ediyorum, bu şekilde başvuru olmaz.SKYPE : eren9626
Olmak istediği Yetki Yönetici
Ad:Mustafa
Soyad:Eren
Tecrübeleriniz:18 serverde builder oldum 12 serverda Admin oldum.
Türkçeyi iyi kullanıyor musunuz?: Evet .
Olmak istediği Yetki Yönetici
Ad:Mustafa
Soyad:Eren
Tecrübeleriniz:18 serverde builder oldum 12 serverda Admin oldum.
Türkçeyi iyi kullanıyor musunuz?: Evet .
kuzen lütfen laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:tehdit::tehdit:
![]()
Ciddi değilsen neden gereksiz yere mesaj atıp konuyu dağıtıyorsun?dostum benim ciddi oldugumumu düsündün yani ?
Ts3 kullananları şimdilik değerlendiremiyoruz. Sanırım Ts3 sunucumuz açılmayacak. Skype adresi alıp yazarsanız en geç 30 dakika içerisinde görüşebiliriz.Benim başvuruma cevap bile vermediniz.Ts3 var.Skypeyide az çok düzelttik.
Yukarıya yönetici alımlarımızın bittiğini yazmıştım. Ayrıca %90 komut bilgisi yazan birinin bu bölüme girmesi bile saçma bence. Neye göre yüzde verebiliyorsun? %90 komut bilgisi demek bütün pluginleri, bütün skriptleri %90 bilmek demektir.{-Yönetici Başvurusu-}
Ad:Muhammet
Soyad:Ünel
Tecrübeleriniz:WG Vs şeyler
Türkçeyi iyi kullanıyor musunuz?:
Komut bilgisi:%90
Eklemek istediklerinizizleri Seviyorum İyi Oyunlar
Başka birine veloş derken görmeyelim o zaman siziYa şu yaş sınırı denilen şey ne kadar saçma bir şey haberin var mı ?
Atalarımız ne demiş "Akıl yaşta değil baştadır" demiş.
Azcık düşünün ya burdaki çoğu başvuranlar sizin yüzünüzden yaşlarını büyütüp yazıyor neden böyle bir şeye zorluyorsunuz onları yaşı küçük olabilir normal ben bir ekibin kurucusuyum ve en küçüğüm kurucu olmama rağmen hiçbir sorunda çıkarmıyor ekipte hatta aramızda şakalaşıyoruz en küçük ben kalacağım falan diye neyse böyle saçma şeyler yapmayın "Akıl baştadır" sözünü örnek alın ve o yaş sınırı denilen saçma şeyi ortadan yıkın!
Bir yerde haklı olabilirsiniz fakat o genel bir sözdür. Akıl erme yaşı vardır. Yani sunucunun prestiji açısından düzgün Türkçe kullanan kişileri arıyorum. Küçük yaştayken ben de Türkçeyi düzgün kullanamıyordum fakat yaş bir yere kadar gerekli. Öyle olmasaydı 8 yaşında üniversiteye alırlardı. Ben de çoğunlukla olgunluğa bakan biriyim. Yaş sınırı 15 temsili olarak orada duruyor 13 yaşında biri başvursa onu da değerlendirmeye alırım. Ama ilk söylediğim şeyin sonuna kadar arkasındayım. Yaş sınırı bir yere kadar olması gerekiyor. Çünkü bir akıl erme yaşı vardır. Ondan sonra dediğiniz söz geçerli olabilir. Böyle olmasaydı neden her ülke bir şeyleri yapmak için yaş sınırı koysun ki?Ya şu yaş sınırı denilen şey ne kadar saçma bir şey haberin var mı ?
Atalarımız ne demiş "Akıl yaşta değil baştadır" demiş.
Azcık düşünün ya burdaki çoğu başvuranlar sizin yüzünüzden yaşlarını büyütüp yazıyor neden böyle bir şeye zorluyorsunuz onları yaşı küçük olabilir normal ben bir ekibin kurucusuyum ve en küçüğüm kurucu olmama rağmen hiçbir sorunda çıkarmıyor ekipte hatta aramızda şakalaşıyoruz en küçük ben kalacağım falan diye neyse böyle saçma şeyler yapmayın "Akıl baştadır" sözünü örnek alın ve o yaş sınırı denilen saçma şeyi ortadan yıkın!
Ekip olarak düşündük ve sizi alamayacağımıza karar verdik. Size başarılar dileriz...Mimar
Ad:Mehmet
Soyadönmez
Tecrübeleriniz:%98
Türkçeyi iyi kullanıyor musunuz?:Evet
Ekran görüntüsü:-
Eklemek istedikleriniz:Buildime Güveniorm