Ad:Mert
Hangi Yetkide İyisiniz pluginder
Deneyimleriniz: 3 sene kuruculuk 2 sene adminlik 1 ay pluginderlik yaptım neden 1 ay sw kapandı 
Komut Bilginiz:Cogu Pluginden anlıyorum
Tecrubeniz: Deneyin Görün
Eklemek İstedikleriniz:özel plugin editleyip türkiyede bir ilk yapmak
Pluginer Olarak Alındınız,Ne Zaman Hazırsanız O Zaman Haber Verip Başlayabilirsin.
İyi Forumlar.
Çok Komiğime Gitti Söylemeden Edemeyeceğim "Çocuk" Daha Olacağı Şeyin İsmini Yazamazken Siz Onu Alıyorsunuz "Pluginder" Ne Ya

Ha Birde "Pluginderlik" Sadece Plugin Editlemeyle Olmuyor. Ha Birde Yalan Söylediği Şuradan Çıkıyor 13 Yaşında 3 Sene Boyunca Kuruculuk 2 Sene Boyuncada Adminlik Yapmış Toplam 5 Sene 13 - 5 = 8 Sana Sorarım Sen 8 Yaşındayken Kodu Nereden Ezberliyordun da Admin Yaptılar Kurucu Yaptılar Seni. Ve Lafımı Bitirmeden Bir Şey Daha Söylemek İstiyorum Eğer Siz Bu Benim Dediklerime Dikkat Etmezseniz ki Bu Ayrıntılar Çok Önemli İyi Bir Ekip Kuramazsınız Ha Dersin Vaktimiz Yok Acilen Açmamız Lazım Diye Kendiniz Geçici Bir Map Yaparsınız Ya da Hazır Map Kullanırsınız (Geçici), Geçici Plugin Veya Skriptler Kullanırsınız O Sıradada 16 Yaş Üstü Online Süresi Olabilen Kişiler Alırsınız. Ben Yaklaşık 3 Ya da 4 Kere Skyblock Server Açtım Hepside 60 - 70 Kişi Full Çekti Ancak VIP Satmayı Sevmediğimden Ve Maddi Sıkıntı Yaşadığımdan Dolayı Serverlerımı Kapatmak Zorunda Kaldım Hani Yardım Falan Lazım Olursa Veya Güzel Böyle Servere Çekicilik Katıcak Fikirler İstersen Seve Seve. Skype: darqanqel_ (Şehir Resmi Var) Bu Arada Script Falan Lazım Olursa Gine Yaz Bana Ben Yazarım Sana Scripti.
Ad:Berke
Skype: Skype yerine facebook u tercih ederim ama skypede var
Hangi Yetkide İyisiniz: Builder
Deneyimleriniz: 13 Kere Kendi Hub Serverim Oldu , Birsürü Serverde Kurucu veya admin oldum
Komut Bilginiz: 99% (ben 100% diyenlere inanmıyorum)
Tecrubeniz: 5 Yaşında MC Ye başladım. Developer olarak plugin yazıyorum.
Eklemek İstedikleriniz: Sizleri Seviyorum İlk Yorum IP Verirsen Sevinirim özel mesaj gel <3
Ad:Berke
Skype: Skype yerine facebook u tercih ederim ama skypede var
Hangi Yetkide İyisiniz: Builder
Deneyimleriniz: 13 Kere Kendi Hub Serverim Oldu , Birsürü Serverde Kurucu veya admin oldum
Komut Bilginiz: 99% (ben 100% diyenlere inanmıyorum)
Tecrubeniz: 5 Yaşında MC Ye başladım. Developer olarak plugin yazıyorum.
Eklemek İstedikleriniz: Sizleri Seviyorum İlk Yorum IP Verirsen Sevinirim özel mesaj gel <3
Kardeşim Diyorsun ki 17 Yaşındayım Sonra Diyorsun ki 5 Yaşında Mcye Başladım

Kardeşim Mc Zaten 2009' da Çıktı Sen Doğmuşsun 1999 da Neyin Kafası 5 Yaşı Sen 5 Yaşındayken Yıl 2004' tü Neyin Kafası ?
Yapıların Hoşuma Gitti Spawnı Beğendim Alındınız.
Ha Bu Arada Hiç Görmediyseniz Söyleyeyim Bu Map Hazır Bir Map %95 Yeni Açılan abi Serverinde Bulunur Bu Map. Bir Önceki Mesajımda da Dediğim Gibi Tüm Ayrıntılara Dikkat Etmeniz Lazım Güzel bir Ekip Kurabilmek İçin