Sınav haftası da çalışmıyorum, başlıyorum kopyaları hazırlamayaBende sevmiyorum, aynı şeyler banada oluyor, sonra sınav haftası inek gibi çalışmak zorunda kalıyorum.
70-80 Olmaz ortalamayı en az 90 lara çekmem lazım benim için çok düşük 60-70 falan.Ders boyu inek gibi yazıcaksın + hocaya yağcılık çekicen sınavlardan 10 20 alıcan hoca sonra çakıcak 70 80 sözlüleri mission completed
10-20 aldığın sınavlardan hoca kardeşin olsa sana 70-80 vermez.Ders boyu inek gibi yazıcaksın + hocaya yağcılık çekicen sınavlardan 10 20 alıcan hoca sonra çakıcak 70 80 sözlüleri mission completed
Bence dersler değil eğitim sistemi saçma.Biyoloji ne kadar saçma sapan bir ders lan. Şu eğitim sisteminin öğrettiği bütün dersler saçma sapan bakıldığında. hiçbir dersi doğru düzgün vermiyorlar.
Cografya Fizik falan seviyorum da biyoloji pert.Biyoloji ne kadar saçma sapan bir ders lan. Şu eğitim sisteminin öğrettiği bütün dersler saçma sapan bakıldığında. hiçbir dersi doğru düzgün vermiyorlar.
Eğitim sisteminin saçma oluşu öğretilen derslerinde kalitesini etkiliyor zaten.Bence dersler değil eğitim sistemi saçma.
Velkam tu endüstri meslek10-20 aldığın sınavlardan hoca kardeşin olsa sana 70-80 vermez.
*Normal bir lisede.