Biyoloji dersi nasıl çalışılmalıdır ?

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0

Okuduğum bilgiler 2-3 dakika sonra siliniyor ve bazıları kalıyor sadece. Dersi fazla sevmiyorum çok kavram ve ezberlenmesi gereken şeyler var. Bunların hepsini anlayarak aklımda nasıl tutabilirim ? Biyolojiyi öğrenmek için bir taktiğiniz var mı ?

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende sevmiyorum, aynı şeyler banada oluyor, sonra sınav haftası inek gibi çalışmak zorunda kalıyorum.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biyoloji'yi seviyorum
Sınavdan önceki gün yada sınav günü olayı özet geçecek (sadece özel isimleri) liste veya kılçık şeklinde özetle.

Sadece sınav günü arkadaşımın çıkarttığı özeti okuyarak aldığım sonuç:
E-Okul:
BİYOLOJİ| 85- 82| 95 -85 |86,75

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocanın yazdırdıklarını eksiksiz yaz. Sınava 1 hafta kala terimlerle en önemli noktaları ve hatırlamakta zorlandığın şeyleri özet şeklinde topla, sonra bir hafta boyunca düzenli şekilde ondan çalış. Eğer hoca "Bura çıkar" vb şeyler diyorsa sakın es geçme. Yok ben hafızama güvenmiyorum dersen 2-3 hafta önce başlayabilirsin. En azından ben öyle yaptım.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ders boyu inek gibi yazıcaksın + hocaya yağcılık çekicen sınavlardan 10 20 alıcan hoca sonra çakıcak 70 80 sözlüleri mission completed

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Biyoloji ne kadar saçma sapan bir ders lan. Şu eğitim sisteminin öğrettiği bütün dersler saçma sapan bakıldığında. hiçbir dersi doğru düzgün vermiyorlar.

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cümleleri ya da ezberlemek istediğin metni 5'er saniye aralıklarla sürekli okumayı dene. Bu yöntemle ezberlemek akılda daha fazla kalmasını sağlıyor. Ben bu yöntemle Manas Destanının en uzun mısralarını ezberledim, baya işe yarıyor yani :D

Son düzenleme: