DarkStorm
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Arkadaşlar !
Biyoloji dersinde hocayı dinlememe isteğimin getirdiği can sıkıntısıyla kafamda bir şeyler kurmaya başlamıştım ki hocanın dediklerinden aklımda birşeyler kaldı ve bugün sizlerle beraber bunu inceleyeceğiz (!)
Öncelikle biyoloji de var olan protein ve fizikteki ünlü bilim adamı einstein...
Gördüğünüz gibi ikisinin de sonu tein eki ile bitiyor.
Sondaki tein ekini attığımız zaman geriye pro ve eins ekleri kalıyor.
Pro kelimesini oluşturan harflerin alfabetik sırası : 20+21+18=59
Eins kelimesini oluşturan harflerin alfabetik sırası : 5+11+14+22=52
59+52=111 eder.
Şimdi asıl meseleye geliyoruz :
alfabeyi tekrar dönerek saydığımız zaman 59.sırada A harfi bulunmaktadır.
alfabeyi tekrar dönerek saydığımız zaman 52.sırada Ş harfi bulunmaktadır.
alfabeyi tekrar dönerek saydığımız zaman 111.sırada T harfi bulunmaktadır.
Yani ortaya AŞT kelimesi çıkmaktadır.Bu kelime romence yanında olmak anlamına gelmektedir.
Sonuca gelecek olursak : Biyoloji ve fizik sizin hep yanınızda/karşınızda olacaktır.Derslerinizi ihmal etmeyin
he birde ben bunu çözene kadar ders bitti ve dolayısıyla dersten bir şey anlamadım.Bu yüzden siz siz olun derste garip şeylerle uğraşmayın
Dipnot : Sonucu ILLUMUNATI'ye bağlayacağımı düşünenler için 1 dakikalık saygı duruşu...
Biyoloji dersinde hocayı dinlememe isteğimin getirdiği can sıkıntısıyla kafamda bir şeyler kurmaya başlamıştım ki hocanın dediklerinden aklımda birşeyler kaldı ve bugün sizlerle beraber bunu inceleyeceğiz (!)
Öncelikle biyoloji de var olan protein ve fizikteki ünlü bilim adamı einstein...
Gördüğünüz gibi ikisinin de sonu tein eki ile bitiyor.
Sondaki tein ekini attığımız zaman geriye pro ve eins ekleri kalıyor.
Pro kelimesini oluşturan harflerin alfabetik sırası : 20+21+18=59
Eins kelimesini oluşturan harflerin alfabetik sırası : 5+11+14+22=52
59+52=111 eder.
Şimdi asıl meseleye geliyoruz :
alfabeyi tekrar dönerek saydığımız zaman 59.sırada A harfi bulunmaktadır.
alfabeyi tekrar dönerek saydığımız zaman 52.sırada Ş harfi bulunmaktadır.
alfabeyi tekrar dönerek saydığımız zaman 111.sırada T harfi bulunmaktadır.
Yani ortaya AŞT kelimesi çıkmaktadır.Bu kelime romence yanında olmak anlamına gelmektedir.
Sonuca gelecek olursak : Biyoloji ve fizik sizin hep yanınızda/karşınızda olacaktır.Derslerinizi ihmal etmeyin
he birde ben bunu çözene kadar ders bitti ve dolayısıyla dersten bir şey anlamadım.Bu yüzden siz siz olun derste garip şeylerle uğraşmayın
Dipnot : Sonucu ILLUMUNATI'ye bağlayacağımı düşünenler için 1 dakikalık saygı duruşu...
Son düzenleme: