Biz var mıyız?

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Biz yokuz ben varım ( ͡° ͜ʖ ͡°)

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
asıl soru biz neden varız

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında yokuz.
Mantıklı bir görüş söylemek gerekirse eğer;
Bizim yaşadıklarımız aslında geçmiş sayılıyorsa ve biz geçmişte olduğumuz için gelecekte olmuyoruz sayılıyor. Yani biz yoktan var olma olayını gerçekleştiriyoruz her salise.
Biz eğer var olsaydık dünyada herkes 2 kişiden oluşurdu. Ben kendimi 2 kişi olarak görürdüm ve 2 kişiliğe sahip olurduk. Yani mantıken biz eğer geçmişi yaşıyorsak şu an oda bizim yaşadıklarımızı 1 gün sonra aynısını yaşayacaktır mantıken (1 gün öncede olabilir tam hesaplayamadım) . Bu varsayımı doğrularsak eğer paralel evrenmiydi paradoksmuydu neydi öyle bir dünya vardı apayrı ordaki olay gerçek dünyada olurdu.
Ha buna göre belki çift kişiliğimiz kız olurdu biz erkek veya biz kız çift kişiliğimiz erkek olurdu ve birimiz iyi birimiz kötü olabilirdi. Eğer biz var olsaydık dünya şu anda yok olmuş bile olabilirdi.
Bi nevi lag gibi bir şey düşünün. İlerliyorsunuz 2 snaiye sonra geri atıyor ve ışınlanıyorsunuz. Klonunuzda aynı şekilde size öyle görünecekti.

O yüzden klonlama sistemi şu anda yok ve yapması imkansız. Bu nedenle insanlar robotları çıkardı. İleride robotlar insanlardan farksız bir şekilde hareket edecek ve kalpleri olmayacak. Eğer robotlara bir zayıf noktası koymazlarsa ki eğer koymaları gerekiyor robotlar insanlardan çok fazla üstün olacaktır. Bizim kalbimize vursanız yada beynimize vursanız tak Ahirete. Ama robotlarda öyle bir şey olmayacaktır. Mermi sıksan katana ile 1034890123421904 çizik atsan işe yaramaz. O yüzden ileride robotlar bize üstünlük kurabilir eğer "frame of mind" dediğimiz olayı robotlara eklerlerse bizi ağlatırlar.
____
Yani eğer biz var olsaydık kısaca robotlar olmayacaktı ve kendimizden bir tane daha olacaktı. Bu da demek oluyor ki bilim adamları biz aslında yokuz terimini bulmuşlar ve bizim yerimize robotları çıkarmışlardır.
___
Konu dışı . : : : 2013 te moda olan görünmez battaniyeler keşke ilerleseydi. (Anlayan anlar :ci: )

ss333

。◕‿◕。
En iyi cevaplar
0
Çarpılmak için açılmış bir konu :p

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali