Bize kızarlar ama kendileri vahşi [üstünüze alınmayin konu farkli bir anlamda]

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Alakası yok arkadaşlar.
Her şey doğal olmayabilir ama şöyle düşünün.
Siz her şeyi etin verdiği besin için yapıyorsanız haberiniz olsun domuz eti çok daha besleyici.
Lezzetten girerseniz neyse ama kötü tarafları vuracağım diye hemen GDO lafı yapıyorsunuz. :)
Ben tadı kötü şeyleri yemem pülüs erkeklik cinsel organı dahil @KadirBerk @ByTheEfsane @QuarisTR

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hayvanların boğazlarını kesip yada canlı canlı doğrayarak yemekte ne kötülük varki zaten...

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hayvanların boğazlarını kesip yada canlı canlı doğrayarak yemekte ne kötülük varki zaten...

Allah hayvanları (İnek,koyun falan...) biz yiyelim diye yaratmış.Yani hayvanları (İnek,koyun falan...) kesmek kötü bir şey değildir...Allah,tüm gün inekler yatsın,koyunlar poker oynasın diye yaratmamış ya?

SectionFire

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ne alıp veremediğiniz var veganlarla yahu ?
Hem ayrıca kızların vegan olması daha normal bir olay geliyor bana.
Et yiyen kız elinde kılıçla gezen kıllı bir adama benzer benim gözümde. :D
Ben eti sevmem hatta açık konuşmak gerekirse "et" sadece yediğim Komşu Fırının patatesli kıymalı böreğinde var en çok. :D
Onun dışında et iğrençtir.
Yazın sonundan beri pek yediğim yok en son @SectionFire tarafından gayet girdili çıktılı bir öğrenci yemeği yedik o günden beri brokoli mükemmel bir olay. :C
Falafel'de süper bir yiyecek. :)
Vegan sınıfına yavaştan adım attım çok mutluyum.

Ben bahşiş almak için hesabı masaya getiren öğrenci yemeği sistemini ilk defa görüyorum. Bu gibi durumlar için kurtuluş banka kartı oluyor ben kartla ödeyeceğim dediğinde adamların yüzlerindeki burukluk ifadesi paha biçilemez. öbür türlü kutu içinde hesap getirmeler falan sokacaz diyorlar yani :)

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Allah hayvanları (İnek,koyun falan...) biz yiyelim diye yaratmış.Yani hayvanları (İnek,koyun falan...) kesmek kötü bir şey değildir...Allah,tüm gün inekler yatsın,koyunlar poker oynasın diye yaratmamış ya?
Bir canlının vahşice öldürülmesi,canlı canlı derilerinin soyulup acı içinde kıvrandırılması ve ölüme terk edilmesi ve ya canlı canlı makineye atılıp ölmesi bana doğru gelmiyor ama sen bunu doğru bulabilirsin.

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bir canlının vahşice öldürülmesi,canlı canlı derilerinin soyulup acı içinde kıvrandırılması ve ölüme terk edilmesi ve ya canlı canlı makineye atılıp ölmesi bana doğru gelmiyor ama sen bunu doğru bulabilirsin.

Bugünkü yöntemler yanlış ama kurban kesmeye gittiysen ne dediğimi anlamışsındır...

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben bahşiş almak için hesabı masaya getiren öğrenci yemeği sistemini ilk defa görüyorum. Bu gibi durumlar için kurtuluş banka kartı oluyor ben kartla ödeyeceğim dediğinde adamların yüzlerindeki burukluk ifadesi paha biçilemez. öbür türlü kutu içinde hesap getirmeler falan sokacaz diyorlar yani :)
4 TL la altı üstü xD